Tiziana Terenzi Bigia Anniversary Collection 2017 - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Bigia Anniversary Collection 2017 - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Kirke  - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Kirke - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Al Contrario - Uniseks parfemski ekstrakt

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 210,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
TT23091
Al Contrario priča o povratku sa istraživačkih putovanja, jednom od najlepših i najintimnijih trenutaka za putnike. Trenutak nostalgije za čudesima koja su za sobom ostavljena, a ujedno i srce puno uzbudjenih emocija za voljene osobeti koje ćemo sresti na ognjištu našeg doma gde nas čeka pucketajuća vatra. Ovo je intiman parfem, poput intimnog osećanja putnika koji se upravo vratio. Ovaj parfem namenjen je onima koji istinski razumeju suštinu putovanja i života. Ne znaju svi kako da se vrate, baš kao što ni ovaj prefinjeni parfem nije za sve. Nastao je na suptilnoj ravnoteži, gotovo nostalgičnom osećaju čežnje koji pada negde između slatkoće vanile i kontrasta slada i mahuna kakaa. Graciozan, ali temeljan, ovaj miris odražava provokativno prisustvo odabranog drveta, poput ebanovine, u kojoj je ukorenjeno. To je putovanje za one koji se vrate, a zatim su ponovo spremni da krenu u potragu koju život svakodnevno nudi kroz svoja svakodnevna čuda.
Specifikacija
Brend Tiziana Terenzi
Pol Unisex
Baza (base note) Benzoin, Šećerna trska, Lešnik, Sandalovina
Srce (middle note) Vanila
Glava (top note) Kakao mahune, Ebanovina, Slad, Kameni prah
Tip mirisa cvetni, drvenasti, slatki
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Ovi parfemi se ne mogu nositi kao jednostavan komad odeće; oni su namjenjeni samo onima koji vole potpuno uroniti u život, neustrašivo iskusiti njegovu suštinu do same srži. Tiziana je učiteljica primenjene umetnosti i dizajnerka i sarađivala je sa vrhunskim brendovima nakita. Njezina sofisticiranost i ljubav prema „divnoj eleganciji“ izražena je u izuzetno pažljivom zanatskom detalju i nenadmašnom kvalitetu svakog Terenzi umetničkog predmeta. Svaki Terenzi komad sadrži zlatne detalje od 24 karata, najkvalitetnije ručno izradjeno italijansko staklo, drvene umetke ili kapice iz zatvarače od rjetkog italijanskog drveća, ručno sečene i ušivene umetke od italijanske kože. Paolo Terenzi je izuzetno talentovan, cijenjeni italijanski parfimer. Veoma nekonvencionalan, očaravajući pripovijedač, njegova filozofija je da "sastavlja ljepotu". Voli da radi samo s prirodnim sirovinama, koje lično pronalazi širom svijeta na mnogim putovanjima.
TT AL CONTRARIO Extrait 50ML Ekstrakt Parfema 100ml uniseks Proizvođac: Tiziana Terenzi Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica, Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.