Tiziana Terenzi Halley - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Halley - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Assoluto Tyl - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Assoluto Tyl - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Assoluto Velorum - Uniseks parfemski ekstrakt

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 835,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
TT45126
Izuzetno čista i svetla esencija, poput svetlosti koju zvezda Velorum odaje na nebu: suptilna i eterična, nežna i delikatna, ali u isto vreme moćna i prodorna, obiluje svojom impozantnom blagotvornom energijom i harmoničnom upornošću. Dragoceni molekuli smešteni u ovu kreaciju pažljivo su čuvani u privatnoj biblioteci porodice Terenzi više od 50 godina, dozirani sa mnogo umeća kako bi zadivili privilegovane istraživače ove čarolijeu zvezdanoj kapljici. Dragoceni poklon posvećen pravim poznavaocima i zaljubljenicima u carstvo parfema, jer su oni jedini koji istinski mogu da uvide jedinstvenost apsoluta.
Specifikacija
Brend Tiziana Terenzi
Pol Unisex
Tip mirisa cvetni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Ovi parfemi se ne mogu nositi kao jednostavan komad odeće; oni su namjenjeni samo onima koji vole potpuno uroniti u život, neustrašivo iskusiti njegovu suštinu do same srži. Tiziana je učiteljica primenjene umetnosti i dizajnerka i sarađivala je sa vrhunskim brendovima nakita. Njezina sofisticiranost i ljubav prema „divnoj eleganciji“ izražena je u izuzetno pažljivom zanatskom detalju i nenadmašnom kvalitetu svakog Terenzi umetničkog predmeta. Svaki Terenzi komad sadrži zlatne detalje od 24 karata, najkvalitetnije ručno izradjeno italijansko staklo, drvene umetke ili kapice iz zatvarače od rjetkog italijanskog drveća, ručno sečene i ušivene umetke od italijanske kože. Paolo Terenzi je izuzetno talentovan, cijenjeni italijanski parfimer. Veoma nekonvencionalan, očaravajući pripovijedač, njegova filozofija je da "sastavlja ljepotu". Voli da radi samo s prirodnim sirovinama, koje lično pronalazi širom svijeta na mnogim putovanjima.
TT ASSOLUTO VELORUM PARFUM 100ml Parfemski ekstrakt100ml uniseks Proizvođač: Tiziana Terenzi Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: April 2021. Godina proizvodnje 2020. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.