Tiziana Terenzi Assoluto Velorum - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Assoluto Velorum - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Sirrah - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Sirrah - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Assoluto Tyl - Uniseks parfemski ekstrakt

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 720,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
TT45124
Assoluto Tyl Extrait De Parfum, zvijezda u usponu sazvježđa Drako dostiže granicu koja nikada ranije nije istražena, ostvarujući jedinstveni i potpuno novi miris. Dragocjeni mirisi mošusa ističu se i odzvanjaju notama zlatne ambre, iskričavih od citrusa ali slatko uravnoteženih gracioznošću cvijeća i vanile. Zvezdana simfonija sposobna da lagano klizi po tijelu poput nježnog milovanja i da uspava dušu djeteta koje je u nama.
Specifikacija
Brend Tiziana Terenzi
Pol Unisex
Tip mirisa cvetni, drvenasti
Tip proizvoda Parfem
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Ovi parfemi se ne mogu nositi kao jednostavan komad odeće; oni su namjenjeni samo onima koji vole potpuno uroniti u život, neustrašivo iskusiti njegovu suštinu do same srži. Tiziana je učiteljica primenjene umetnosti i dizajnerka i sarađivala je sa vrhunskim brendovima nakita. Njezina sofisticiranost i ljubav prema „divnoj eleganciji“ izražena je u izuzetno pažljivom zanatskom detalju i nenadmašnom kvalitetu svakog Terenzi umetničkog predmeta. Svaki Terenzi komad sadrži zlatne detalje od 24 karata, najkvalitetnije ručno izradjeno italijansko staklo, drvene umetke ili kapice iz zatvarače od rjetkog italijanskog drveća, ručno sečene i ušivene umetke od italijanske kože. Paolo Terenzi je izuzetno talentovan, cijenjeni italijanski parfimer. Veoma nekonvencionalan, očaravajući pripovijedač, njegova filozofija je da "sastavlja ljepotu". Voli da radi samo s prirodnim sirovinama, koje lično pronalazi širom svijeta na mnogim putovanjima.

TT ASSOLUTO TYL PARFUM 100ml Parfemska voda 100ml uniseks

Proizvođač: Tiziana Terenzi

Porijeklo: Italija

Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd

Uvoz: Maj 2021. Godina proizvodnje 2020.

Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.