Tiziana Terenzi Chimaera Anniversary Collection - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Chimaera Anniversary Collection - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Dionisio Anniversary Collection - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Dionisio Anniversary Collection - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Casanova Anniversary Collection - Uniseks parfemski ekstrakt

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 355,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
TT52220

Najromantičnije stajalište na ovom predivnom putovanju je Venecija, gdje vatra zavođenja još uvijek gori u kaminima prelijepih građevina iz osamnaestog vijeka, tajanstvenih vila nesmanjenog šarma, koje je posjećivao čuveni Casanova, čije prisustvo se još uvijek može osjetiti ako obratite pažnju na male znakove. Sjećanje na zimsko veče tokom čuvenog karnevala u Veneciji, inspirisanog misterioznom i eteričnom Muzom, gradom duždeva. Noćni vazduh prožet je parfemom, zagrijan mirisom vatri koje osvjetljavaju ulice i trg San Marco. Suptilno putovanje kroz grad koji nadahnjuje ljubav i erotiku, kroz staze koje je Casanova opisao u svojim memoarima: sjećanja na ljubavne avanture sa zadivljujućom pozadinom grada, tako eteričnog, da živi plutajući na vodi.

Specifikacija
Brend Tiziana Terenzi
Pol Unisex
Baza (base note) Amber, Kedar drvo, Mošus, Hrastova mahovina, Tonka zrno, Vetiver
Srce (middle note) Ambergris, Kardamom, Gajak drvo, Koža, Roze biber, Vanila
Glava (top note) Bergamot, Jasmin, Rajski list, Orhideja
Tip mirisa drvenasti, orijentalni
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Ovi parfemi se ne mogu nositi kao jednostavan komad odeće; oni su namjenjeni samo onima koji vole potpuno uroniti u život, neustrašivo iskusiti njegovu suštinu do same srži. Tiziana je učiteljica primenjene umetnosti i dizajnerka i sarađivala je sa vrhunskim brendovima nakita. Njezina sofisticiranost i ljubav prema „divnoj eleganciji“ izražena je u izuzetno pažljivom zanatskom detalju i nenadmašnom kvalitetu svakog Terenzi umetničkog predmeta. Svaki Terenzi komad sadrži zlatne detalje od 24 karata, najkvalitetnije ručno izradjeno italijansko staklo, drvene umetke ili kapice iz zatvarače od rjetkog italijanskog drveća, ručno sečene i ušivene umetke od italijanske kože. Paolo Terenzi je izuzetno talentovan, cijenjeni italijanski parfimer. Veoma nekonvencionalan, očaravajući pripovijedač, njegova filozofija je da "sastavlja ljepotu". Voli da radi samo s prirodnim sirovinama, koje lično pronalazi širom svijeta na mnogim putovanjima.

TT CASANOVA ANNIVERSARY 100ml EDP

Parfemska voda u spreju 100ml unisex

Proizvođač: Tiziana Terenzi

Porijeklo: Italija

Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO SKOJ-A 57, Podgorica,

Uvoz: Jun 2021.

Godina proizvodnje: 2021.

Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode.

Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.