Tiziana Terenzi Atlantide - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Atlantide - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Gumin Anniversary Collection - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Gumin Anniversary Collection - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Orza - Uniseks parfemski ekstrakt

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 545,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
TT52751
Nova perspektiva, koje obuhvata sve elemente izazova i čuđenja, upravo je ono što nudi ova inovativna kreacija. Promena uvek izaziva čuđenje, ali donosi i izazove. Tako je i sa jedrenjem uz vetar, ponekad čak idući i protiv vetra, pre nego što ponovo krenete novom rutom ka novom početku! Ova kreacija se otvara eksplozijom voća. Zelenu jabuku, kalabrijsku mandarinu i crvenu šljivu iz Romanje naglašavaju kokos i šumko voće poput malina i kupina iz Dolomita. Ovaj buket voća je okružen dragocenim cvećem poput meksičke magnolije i snažnog, senzualnog i očaravajućeg mirisa himalajske orhideje. Ova upadljiva glava nežno leži na uzvišenom cvetnom srcu, u kome se oseća radosno prisustvo indijskog jasmina i đurđevka pomešanih sa elegancijom bugarske ruže.
Specifikacija
Brend Tiziana Terenzi
Pol Unisex
Baza (base note) Benzoin, Karamela
Srce (middle note) Đurđevak, Bugarska ruža
Glava (top note) Zelena jabuka, Malina
Tip mirisa cvetni, vocni
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Ovi parfemi se ne mogu nositi kao jednostavan komad odeće; oni su namjenjeni samo onima koji vole potpuno uroniti u život, neustrašivo iskusiti njegovu suštinu do same srži. Tiziana je učiteljica primenjene umetnosti i dizajnerka i sarađivala je sa vrhunskim brendovima nakita. Njezina sofisticiranost i ljubav prema „divnoj eleganciji“ izražena je u izuzetno pažljivom zanatskom detalju i nenadmašnom kvalitetu svakog Terenzi umetničkog predmeta. Svaki Terenzi komad sadrži zlatne detalje od 24 karata, najkvalitetnije ručno izradjeno italijansko staklo, drvene umetke ili kapice iz zatvarače od rjetkog italijanskog drveća, ručno sečene i ušivene umetke od italijanske kože. Paolo Terenzi je izuzetno talentovan, cijenjeni italijanski parfimer. Veoma nekonvencionalan, očaravajući pripovijedač, njegova filozofija je da "sastavlja ljepotu". Voli da radi samo s prirodnim sirovinama, koje lično pronalazi širom svijeta na mnogim putovanjima.
TT ORZA Extrait 100ml Ekstrakt Parfema 100ml unisex Proizvođač: Tiziana Terenzi Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jul 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.