Tiziana Terenzi Poggia - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Poggia - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Orza - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Orza - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Atlantide - Uniseks parfemski ekstrakt

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 800,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
TT52957
Uronite u morsku vodu, slušajte svoju kožu i dopustite da vas vodi čulo mirisa. Naći ćete način da stupite u kontakt sa nepoznatim dubinama vašeg unutrašnjeg ja ako imate hrabrosti da se prepustite. Miris se otvara blistavim i ubedljivim notama, divnim kalabrijskim bergamotom, koji se naziva i zeleno zlato, dajući mu snažan italijanski identitet od samog početka. Prati ga i obogaćuje intenzivan i elegantan miris stare ruže nežno i slatko zagrljen marakujom. Srce se zagreva u prefinjeno zavođenje, sa uznemirujućim mirisom narcisa koji pojačava nepogrešivu, hipnotičku aromu „cveta greha“, tuberozu, sa svojim pohotnim i opojnim posledicama.
Specifikacija
Brend Tiziana Terenzi
Pol Unisex
Baza (base note) Ambergris, Benzoin, Mošus, Absolut tuberoze
Srce (middle note) Ribizla, Narcis, Pomorandžin cvet, Tuberoza
Glava (top note) Bergamot, Marakuja voće, Ruža, Absolut tuberoze
Tip mirisa cvetni, vocni
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Ovi parfemi se ne mogu nositi kao jednostavan komad odeće; oni su namjenjeni samo onima koji vole potpuno uroniti u život, neustrašivo iskusiti njegovu suštinu do same srži. Tiziana je učiteljica primenjene umetnosti i dizajnerka i sarađivala je sa vrhunskim brendovima nakita. Njezina sofisticiranost i ljubav prema „divnoj eleganciji“ izražena je u izuzetno pažljivom zanatskom detalju i nenadmašnom kvalitetu svakog Terenzi umetničkog predmeta. Svaki Terenzi komad sadrži zlatne detalje od 24 karata, najkvalitetnije ručno izradjeno italijansko staklo, drvene umetke ili kapice iz zatvarače od rjetkog italijanskog drveća, ručno sečene i ušivene umetke od italijanske kože. Paolo Terenzi je izuzetno talentovan, cijenjeni italijanski parfimer. Veoma nekonvencionalan, očaravajući pripovijedač, njegova filozofija je da "sastavlja ljepotu". Voli da radi samo s prirodnim sirovinama, koje lično pronalazi širom svijeta na mnogim putovanjima.
TT ATLANTIDE Extrait 100ml Ekstrakt Parfema 100ml unisex Proizvođač: Tiziana Terenzi Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica, Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.