Tiziana Terenzi Eclix - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Eclix - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Kaff - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Kaff - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Porpora - Uniseks parfemski ekstrakt

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
TT31730
Stilski put kolekcije Meseca nastavlja se u mnogim oblicima, vodeći nas u ovo snovito putovanje prema kosmičkim prostorima koji su sve misteriozniji i tajni. Porpora je ime dela koje se nalazi u ovoj dragocenoj strasnoj crvenoj boci, ukrašenoj pozlaćenim čepom u obliku dragulja, i prikazuje mesečeve faze u vatreno crvenoj boji. Stvaranje je inspirisano veličanstvenošću čuvenog Crvenog Meseca koji ponekad iskoči, u iznenadnoj vatrenoj kugli svetlosti, iza horizonta. Osigurava izuzetnu postojanost na koži, snagom drveta kestena, spojenog sa smolama bendžamina i mirte i ojačanog blagom snagom dragocene mešavine ambera i mošusa, čuvane više od trideset godina od porodice Terenzi. Miris jedinstvene, retke esencije.
Specifikacija
Brend Tiziana Terenzi
Pol Unisex
Baza (base note) Amber, Fikus Bendžamin, Drvo kestena, Mošus, Mirisava smola
Srce (middle note) Bugarska ruža, Tamjan, Pačuli, Mak
Glava (top note) Cimet, Malina, Ruža absolut
Tip mirisa cvetni, orijentalni
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Ovi parfemi se ne mogu nositi kao jednostavan komad odeće; oni su namjenjeni samo onima koji vole potpuno uroniti u život, neustrašivo iskusiti njegovu suštinu do same srži. Tiziana je učiteljica primenjene umetnosti i dizajnerka i sarađivala je sa vrhunskim brendovima nakita. Njezina sofisticiranost i ljubav prema „divnoj eleganciji“ izražena je u izuzetno pažljivom zanatskom detalju i nenadmašnom kvalitetu svakog Terenzi umetničkog predmeta. Svaki Terenzi komad sadrži zlatne detalje od 24 karata, najkvalitetnije ručno izradjeno italijansko staklo, drvene umetke ili kapice iz zatvarače od rjetkog italijanskog drveća, ručno sečene i ušivene umetke od italijanske kože. Paolo Terenzi je izuzetno talentovan, cijenjeni italijanski parfimer. Veoma nekonvencionalan, očaravajući pripovijedač, njegova filozofija je da "sastavlja ljepotu". Voli da radi samo s prirodnim sirovinama, koje lično pronalazi širom svijeta na mnogim putovanjima.
TT PORPORA Extrait 100ml Ekstrakt Parfema 100ml uniseks Proizvođač: Tiziana Terenzi Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica, Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.