Tiziana Terenzi Tabit - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Tabit - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Gumin Anniversary Collection 2017 - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Gumin Anniversary Collection 2017 - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Saiph - Uniseks parfemski ekstrakt

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 440,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
TT27644
Kreacija sadržana u ovom esencijalnom ulju nastala je iz istraživačkog putovanja, koje um ostvaruje kroz sećanja koja se spajaju u dečjem snu o bajkovitoj zemlji. Miris koji ne očekujete i koji vas iznenađuje od prvog trenutka. Slatki i duboki tonovi simpatičnog voća jure jedni druge, podržani dragocenim tonovima šume i toplim zagrljajem vanile, ambera i mošusa.
Specifikacija
Brend Tiziana Terenzi
Pol Unisex
Baza (base note) Amber, Mošus, Pačuli, Vanila, Vetiver
Srce (middle note) Kedar, Cvetne note, Perunika, Marakuja voće
Glava (top note) Bergamot, Limun, Kiseonik, Ruža
Tip mirisa cvetni, orijentalni
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Ovi parfemi se ne mogu nositi kao jednostavan komad odeće; oni su namjenjeni samo onima koji vole potpuno uroniti u život, neustrašivo iskusiti njegovu suštinu do same srži. Tiziana je učiteljica primenjene umetnosti i dizajnerka i sarađivala je sa vrhunskim brendovima nakita. Njezina sofisticiranost i ljubav prema „divnoj eleganciji“ izražena je u izuzetno pažljivom zanatskom detalju i nenadmašnom kvalitetu svakog Terenzi umetničkog predmeta. Svaki Terenzi komad sadrži zlatne detalje od 24 karata, najkvalitetnije ručno izradjeno italijansko staklo, drvene umetke ili kapice iz zatvarače od rjetkog italijanskog drveća, ručno sečene i ušivene umetke od italijanske kože. Paolo Terenzi je izuzetno talentovan, cijenjeni italijanski parfimer. Veoma nekonvencionalan, očaravajući pripovijedač, njegova filozofija je da "sastavlja ljepotu". Voli da radi samo s prirodnim sirovinama, koje lično pronalazi širom svijeta na mnogim putovanjima.
TT SAIPH Extrait 100ml Ekstrakt Parfema 100ml unisex Proizvođač: Tiziana Terenzi Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica, Uvoz:Decembar 2022 Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.