Tiziana Terenzi Ecstasy - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Ecstasy - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Libra - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Libra - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Siene - Uniseks parfemski ekstrakt

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
TT50833
Siena, jedan od najlepših gradova Toskane, nepromišljen i bezvremenski, inovativan i vizionarski, dekadentan a plemenit. SIENÈ parfemska voda je počast gradu gde vatra tradicije i istorije još uvek gori u duhu Medici-a.
Specifikacija
Brend Tiziana Terenzi
Pol Unisex
Baza (base note) Amber, Med, Mošus, Sandalovina
Srce (middle note) Tamjan, Perunika, Pačuli
Glava (top note) Čempres, Kleka, Koža
Tip mirisa aromaticni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Ovi parfemi se ne mogu nositi kao jednostavan komad odeće; oni su namjenjeni samo onima koji vole potpuno uroniti u život, neustrašivo iskusiti njegovu suštinu do same srži. Tiziana je učiteljica primenjene umetnosti i dizajnerka i sarađivala je sa vrhunskim brendovima nakita. Njezina sofisticiranost i ljubav prema „divnoj eleganciji“ izražena je u izuzetno pažljivom zanatskom detalju i nenadmašnom kvalitetu svakog Terenzi umetničkog predmeta. Svaki Terenzi komad sadrži zlatne detalje od 24 karata, najkvalitetnije ručno izradjeno italijansko staklo, drvene umetke ili kapice iz zatvarače od rjetkog italijanskog drveća, ručno sečene i ušivene umetke od italijanske kože. Paolo Terenzi je izuzetno talentovan, cijenjeni italijanski parfimer. Veoma nekonvencionalan, očaravajući pripovijedač, njegova filozofija je da "sastavlja ljepotu". Voli da radi samo s prirodnim sirovinama, koje lično pronalazi širom svijeta na mnogim putovanjima.
TT SIENE Extrait 100ml Ekstrakt Parfema 100ml unisex Proizvođac: Tiziana Terenzi Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Novembar 2020. Godina proizvodnje 2020. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.