Tiziana Terenzi Burdel - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Burdel - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Cubia - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Cubia - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Telea - Uniseks parfemski ekstrakt

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 465,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
TT52960
Telea je dizajnirana da ispuni želju za jedrenjem, spremna da se suoči sa bilo kojom vrstom mora ili okeana, ali prije svega kao tajno utočište, mjesto za punjenje baterija i pronalazak inspiracije za nove kreacije i nove izazove, mjesto za disanje. Dah je, na kraju krajeva, brat parfema i čudo se oblikuje šireći jedra prema beskonačnosti. Ova kreacija se otvara grohotom sreće i radosti, zvukom blistavog života uokvirenom živahnošću agruma poput kalabrijskog bergamota i sicilijanskih narandži naglašenih opojnom slatkoćom gloga sa Mikonosa, nježnošću bugarske ruže i nježnošću kruške iz Romanje. Ova glava, puna sreće, zaroni poput ljeta u plavo more, kucajuće srce boje i zvuka. Hipnotička i senzualna snaga magičnog cvijeća poput jasmina iz Lokrida, peruanskog suncokreta i ilang-ilanga sa Filipina, grle dragocjene esencije i afrodizijake. Crveni pačuli i ambra, ubrani ispod mediteranskih talasa, se uzdižu iznad svega. Poput čvrste posude izgrađene od snažnih dasaka koje podržavaju silu
Specifikacija
Brend Tiziana Terenzi
Pol Unisex
Baza (base note) Ambergris, Mahagoni
Srce (middle note) Ambergris, Crveni pačuli, Ilang-Ilang
Glava (top note) Bugarska ruža, Kalabrijski bergamot
Tip mirisa cvetni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Ovi parfemi se ne mogu nositi kao jednostavan komad odeće; oni su namjenjeni samo onima koji vole potpuno uroniti u život, neustrašivo iskusiti njegovu suštinu do same srži. Tiziana je učiteljica primenjene umetnosti i dizajnerka i sarađivala je sa vrhunskim brendovima nakita. Njezina sofisticiranost i ljubav prema „divnoj eleganciji“ izražena je u izuzetno pažljivom zanatskom detalju i nenadmašnom kvalitetu svakog Terenzi umetničkog predmeta. Svaki Terenzi komad sadrži zlatne detalje od 24 karata, najkvalitetnije ručno izradjeno italijansko staklo, drvene umetke ili kapice iz zatvarače od rjetkog italijanskog drveća, ručno sečene i ušivene umetke od italijanske kože. Paolo Terenzi je izuzetno talentovan, cijenjeni italijanski parfimer. Veoma nekonvencionalan, očaravajući pripovijedač, njegova filozofija je da "sastavlja ljepotu". Voli da radi samo s prirodnim sirovinama, koje lično pronalazi širom svijeta na mnogim putovanjima.

TT TELEA 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml unisex

Proizvođač: Tiziana Terenzi

Porijeklo: Italija

Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO SKOJ-A 57, Podgorica,

Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021.

Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja

Sastav: Označen na ambalaži

Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.