Tiziana Terenzi Telea - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Telea - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Poggia - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Poggia - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Cubia - Uniseks parfemski ekstrakt

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 545,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
TT52959
Cubia je apotropejski simbol sreće, koji čuva od zla i štiti brod, donoseći mornarima sreću i prosperitet. I naša kreacija, inspirisana ovim drevnim talismanom, oličava magičnu snagu sreće. Udisanje njegovog mirisa dovodi do raskošnog osećaja sreće kao da oslobađa svu nežnu snagu natprirodne ruke koja nas štiti i koja nam ugađa. Miris se otvara buketom citrusa gde brazilska narandža grli odjeke Sorrento limuna i kalabrijskog bergamota. Ova ushićena glava počiva na slatkom mirisu Romanja breskvi, koji se suprostavlja oštrom mirisu crne ribizle. Ova slatka i bogata kompozicija zasnovana je na dragocenim i vrlo retkim drvima. Poznati atlas kedar, iz Severne Afrike, je obavijen zavodničkom snagom indonežanskog pačulija i indijske sandalovine.
Specifikacija
Brend Tiziana Terenzi
Pol Unisex
Srce (middle note) Ribizla, Bela breskva
Glava (top note) Bergamot iz Kalabrije
Tip mirisa aromaticni, citrusni
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Ovi parfemi se ne mogu nositi kao jednostavan komad odeće; oni su namjenjeni samo onima koji vole potpuno uroniti u život, neustrašivo iskusiti njegovu suštinu do same srži. Tiziana je učiteljica primenjene umetnosti i dizajnerka i sarađivala je sa vrhunskim brendovima nakita. Njezina sofisticiranost i ljubav prema „divnoj eleganciji“ izražena je u izuzetno pažljivom zanatskom detalju i nenadmašnom kvalitetu svakog Terenzi umetničkog predmeta. Svaki Terenzi komad sadrži zlatne detalje od 24 karata, najkvalitetnije ručno izradjeno italijansko staklo, drvene umetke ili kapice iz zatvarače od rjetkog italijanskog drveća, ručno sečene i ušivene umetke od italijanske kože. Paolo Terenzi je izuzetno talentovan, cijenjeni italijanski parfimer. Veoma nekonvencionalan, očaravajući pripovijedač, njegova filozofija je da "sastavlja ljepotu". Voli da radi samo s prirodnim sirovinama, koje lično pronalazi širom svijeta na mnogim putovanjima.
TT CUBIA Extrait 100ml Ekstrakt Parfema 100ml unisex Proizvođač: Tiziana Terenzi Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica, Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.