V Canto Cicuta - Uniseks esktrakt parfema

V Canto Cicuta - Uniseks esktrakt parfema

V Canto Leon - Uniseks parfemski ekstrakt

V Canto Leon - Uniseks parfemski ekstrakt

V Canto Magnificat - Uniseks ekstrakt parfema

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
VC27231
Ovaj parfem je otelotvorenje veličanstvenosti, odnosno kvalitet koji se odnosi na hrabrost, velikodušnost, dostojanstvo i sjaj u načinu života muškarca. Znači, kraljevski parfem. Snažno sećanje na srećne trenutke izbija od prvog trenutka i nastavlja se tokom dana, donoseći životnu radost, katalizirajući novu sreću u katarzičnoj evoluciji koju su prvo razvili suva ruža i slatki geranijum, samo da bi je ojačala punoća sandalovine i tamjan. Blagonaklon, ali čvrst parfem, nežan, ali jak. Ujedinjenje dve suprotstavljene duše koje su sjedinjene u veličanstvenom skladu, daje umirujuću snagu.
Specifikacija
Brend V Canto
Pol Unisex
Baza (base note) Amber, Benzoin, Tamjan, Mošus, Esencijalno ulje pačulija, Sandalovina, Tonkin mošus, Vanila
Srce (middle note) Amber, Šećerna vuna, Geranijum, Sandalovina, Shinus Molle
Glava (top note) Amber, Limun, Ruža, Kameni prah
Tip mirisa zacinski, drvenasti
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kolekcija V Canto inspirisana je jednom od najljepših ljubavnih priča na svijetu: ljubav prema svojim korijenima i rodnom kraju. Porodica Terenzi živi više od 700 godina u blizini Castello di Gradara, jednog od najstarijih dvoraca u Italiji. Spuštajući korijenje među prelijepim brdima, šumama i plavom jadranskom moru, to je porodica putnika i istraživača koja se nakon svake avanture voli vraćati kući napravljenom od mirisa i boja kojima dominiraju plave baršunaste nijanse mora. Iz ovog divljeg, ali prelijepog područja ustvari potiče mnogo kreativne energije i ljubavi prema ljepoti koja odlikuje sva Terenzijeva dijela. Udahnuvši vazduh pod velikom kulom, bogatom istorijom i tajnama, hodajući među visokim zidinama dvorca, u prošlosti koji je Avi svojim životom branila, gradeći zamkove u pesku na obali mora i sanjajući dok stoji na najvišem vrhu sa litice, približava dušu onome što jesmo i omogućava nam da pogledamo kroz istoriju.
VC MAGNIFICAT Extrait 100ml Ekstrakt Parfema 100ml unisex Proizvođač: Cereria Terenzi Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION d.o.o.Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Novembar 2020. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo.Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži