V Canto Fili - Uniseks ekstrakt parfema

V Canto Fili - Uniseks ekstrakt parfema

V Canto Posi - Uniseks ekstrakt parfema

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 350,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
VC50853

Riječ „Posi“ znači otrov na Starogrčkom. Drevni su upotrebljavali tu riječ ne samo za čarobni napitak, već i za opisivanje snage samog napitaka, jer je Posi bio najsnažniji od svih otrova, koji je mogao oboriti čoveka bez nade da pobegne. Uverljiv i lijep, baš kao i njegova boca, i ova nova kreacija V Canto linije inspirisana je zavodljivošću i alhemijom Lukrecije Bordžije. Boca je rukom prekrivena listom od 24 karatnog zlata, dodajući dodatnu dragocjenost jedinstvenosti ove kreacije. Svaka bočica je ustvari jedinstvena i pravo remek-djelo italijanske dekorativne umjetnosti koja potiče iz renesanse. U ovom ikonskom stvaranju kolekcije Lucrethia, umjetnost je urezana u boci, dok se otrov pretvara u miris koji izražava čudo i veličanstvenost. Otvara hipnotičkim zanosom najčistijeg ekstrakta Bugarske ruže, u kojem je esencija hiljade latica destilovana u jednu kap dragocjenog ulja. Ova neprocjenjiva suština se stapa sa Sicilijanskim šafranom u pratnji živahnog citrusa, sa preovladavajućim notama S

Specifikacija
Brend V Canto
Pol Unisex
Baza (base note) Hrastovo drvo, Mošus, Hrastova mahovina, Pačuli, Sandalovina, Drvo oraha, Toskanski hrast
Srce (middle note) Ambergris, Cipriol, Geranijum
Glava (top note) Bergamot, Bugarska ruža, Limun, Šafran
Tip mirisa cipre, drvenasti
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kolekcija V Canto inspirisana je jednom od najljepših ljubavnih priča na svijetu: ljubav prema svojim korijenima i rodnom kraju. Porodica Terenzi živi više od 700 godina u blizini Castello di Gradara, jednog od najstarijih dvoraca u Italiji. Spuštajući korijenje među prelijepim brdima, šumama i plavom jadranskom moru, to je porodica putnika i istraživača koja se nakon svake avanture voli vraćati kući napravljenom od mirisa i boja kojima dominiraju plave baršunaste nijanse mora. Iz ovog divljeg, ali prelijepog područja ustvari potiče mnogo kreativne energije i ljubavi prema ljepoti koja odlikuje sva Terenzijeva dijela. Udahnuvši vazduh pod velikom kulom, bogatom istorijom i tajnama, hodajući među visokim zidinama dvorca, u prošlosti koji je Avi svojim životom branila, gradeći zamkove u pesku na obali mora i sanjajući dok stoji na najvišem vrhu sa litice, približava dušu onome što jesmo i omogućava nam da pogledamo kroz istoriju.

VC POSI 100ml EDP

Parfemska voda u spreju 100ml unisex

Proizvođač: Cereria Terenzi

Porijeklo: Italija

Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO SKOJ-A 57, Podgorica

Uvoz: Jun 2021.

Godina proizvodnje 2021.

Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode.

Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.