V Canto Posi - Uniseks ekstrakt parfema

V Canto Posi - Uniseks ekstrakt parfema

V Canto Stramonio - Uniseks ekstrakt parfema

V Canto Stramonio - Uniseks ekstrakt parfema

V Canto Fili - Uniseks ekstrakt parfema

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 405,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
VC50852
Fili je drevna grčka reč koja znači Čisti poljubac - poljubac uzdignut u najčistije stanje koje može postići samo prava ljubav, lišen prizemnih telesnih strasti i požude. Kapsulirana u ovoj dragocenoj boci, ručno izrađena od listova dragocenog srebra od strane veštih majstora tako da nijedna boca nije ista, srebrnasta supstanca je inspirisana čistim poljupcem. Smatran najznačajnijim i najpoznatijim poljupcem u istoriji, duh ovog uzvišenog poljupca vekovima je odjekivao dolinom naše voljene domovine. I danas se njen odjek može čuti u dvoranama Castello di Gradara, gde su poznati Goldonijevi ljubavnici Paolo i Francesca živeli svoju ljubavnu priču, inspirišući umetnike iz celog sveta. Velika umetnička dela inspirisana su ovim večnim poljupcem - pesme, slike, muzika, skulpture i sada, zahvaljujući ekskluzivnoj V Canto kolekciji, luksuznim ručno urađenim umetničkim mirisima. Ljubav tako jaka i čista da i danas, vekovima kasnije, još uvek odjekuje iz visokih zidina zamka poznatog i pod na
Specifikacija
Brend V Canto
Pol Unisex
Baza (base note) Amber, Breza, Kedar, Kubanski kedar, Mošus, Hrastova mahovina, Pačuli, Sandalovina
Srce (middle note) Kardamom, Cimet, Cipriol, Geranijum, Jasmin drvo, Koža, Pomorandžin cvet
Glava (top note) Bergamot, Pomorandža gorka, Ribizla crna, Grejp, Zelena mandarina iz Capue, Žuta mandarina
Tip mirisa aromaticni, citrusni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kolekcija V Canto inspirisana je jednom od najljepših ljubavnih priča na svijetu: ljubav prema svojim korijenima i rodnom kraju. Porodica Terenzi živi više od 700 godina u blizini Castello di Gradara, jednog od najstarijih dvoraca u Italiji. Spuštajući korijenje među prelijepim brdima, šumama i plavom jadranskom moru, to je porodica putnika i istraživača koja se nakon svake avanture voli vraćati kući napravljenom od mirisa i boja kojima dominiraju plave baršunaste nijanse mora. Iz ovog divljeg, ali prelijepog područja ustvari potiče mnogo kreativne energije i ljubavi prema ljepoti koja odlikuje sva Terenzijeva dijela. Udahnuvši vazduh pod velikom kulom, bogatom istorijom i tajnama, hodajući među visokim zidinama dvorca, u prošlosti koji je Avi svojim životom branila, gradeći zamkove u pesku na obali mora i sanjajući dok stoji na najvišem vrhu sa litice, približava dušu onome što jesmo i omogućava nam da pogledamo kroz istoriju.
VC FILI Extrait 100ml Ekstrakt Parfema 100ml unisex Proizvođač: Cereria Terenzi Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jul 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.