VU Canto Arsenico - Uniseks parfemska voda

VU Canto Arsenico - Uniseks parfemska voda

V Canto Ricina - Uniseks ekstrakt parfema

V Canto Ricina - Uniseks ekstrakt parfema

V Canto Stramonio - Uniseks ekstrakt parfema

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 185,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
VC36841

Stramonio nije samo moćan otrov, već je, prije svega, efikasan halucinogen i natprirodni afrodizijak. Vješto je korišćen da vodi ljubavnike u beskrajni užitak i dominira u njihovim srcima. Poznat je i kao Veštičja trava zbog čega se široko koristi u čarobnjačkim neodoljivim ljubavnim napicima. Lukrecija je, naravno, bila dobro upoznata s magičnim svojstvima Stramonijuma kojim je zavodila svoje žrtve, koje su, hipnotisane, završavale zarobljene u neodoljivom i fatalnom zagrljaju. Poput moćnog napitka Stramonium koji je pripremila Lukrecija, i ovaj se miris otvara blistavim buketom cvijeća hipnotičke i ubjedljive moći. Ohrabrujuće zavođenje jasmina, ljulja se u plesu ljubavi s bogatstvom karanfila i nježnim, kraljevskim dodirom orhideje i šafrana. Srce, u kontrapunktu, otkriva svoju prodornu snagu, naglašenu sivim amberom i omekšanu slatkoćom bobica vanile i šarenosti mošusne ruže. Kreacija ima svoje isprepletene korijene u snazi dragocjenog drveta, crvenog pačulija i Afričke ebonovine

Specifikacija
Brend V Canto
Pol Unisex
Baza (base note) Mošus, Hrastova mahovina, Crveni pačuli
Srce (middle note) Amber sivi, Mošusna ruža, Mahuna vanile
Glava (top note) Karanfil, Jasmin drvo, Orhideja, Šafran
Tip mirisa zacinski, drvenasti
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kolekcija V Canto inspirisana je jednom od najljepših ljubavnih priča na svijetu: ljubav prema svojim korijenima i rodnom kraju. Porodica Terenzi živi više od 700 godina u blizini Castello di Gradara, jednog od najstarijih dvoraca u Italiji. Spuštajući korijenje među prelijepim brdima, šumama i plavom jadranskom moru, to je porodica putnika i istraživača koja se nakon svake avanture voli vraćati kući napravljenom od mirisa i boja kojima dominiraju plave baršunaste nijanse mora. Iz ovog divljeg, ali prelijepog područja ustvari potiče mnogo kreativne energije i ljubavi prema ljepoti koja odlikuje sva Terenzijeva dijela. Udahnuvši vazduh pod velikom kulom, bogatom istorijom i tajnama, hodajući među visokim zidinama dvorca, u prošlosti koji je Avi svojim životom branila, gradeći zamkove u pesku na obali mora i sanjajući dok stoji na najvišem vrhu sa litice, približava dušu onome što jesmo i omogućava nam da pogledamo kroz istoriju.

VC STRAMONIO 100ml EDP

Parfemska voda 100ml unisex

Proizvođač: Cereria Terenzi

Porijeklo: Italija

Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO SKOJ-A 57, Podgorica

Uvoz: Jun 2021.

Godina proizvodnje 2021.

Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja.

Sastav: Označen na ambalaži

Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.