Bond No.9 Central Park West - Ženska parfemska voda

Bond No.9 Central Park West - Ženska parfemska voda

Bond No.9 Chinatown - Ženska parfemska voda

Bond No.9 Chinatown - Ženska parfemska voda

Bond No.9 The Scent Of Peace - Ženska parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 330,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
BO13662
Najveći od svih kvartova – Mir. Onaj koja lebdi nad cijelim gradom koji doživljavamo kao ‘vidi i budi viđen’ za džet set. Iskričavo-svijež miris građanskih snova. Mješavina blistavih cvjetova i citrusa, izbalansirana drvenasto-mošusnom bazom.
Specifikacija
Brend Bond No.9
Pol Ženski
Baza (base note) Kedar, Mošus
Srce (middle note) Đurđevak
Glava (top note) Ribizla crna
Tip mirisa cvetni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
U industriji u kojoj već dugo dominiraju muškarci, mi smo prva Njujorška parfumerija na čijem je čelu žena - naša osnivačica i izvršna direktorica, Laurice Rahme, koja nadgleda svaki aspekt Bonda No. 9 - od stvaranja Njujorškog concept koji stoji iza naše parfemske kolekcije, usmeravajući razvoj svakog mirisa i dizajna bočica, do dizajna unutrašnjosti svakog Bond No. 9 butika. Pored brenda, gospođa Rahme je učinila Bond No. 9 jedinstvenom silom s kojom se treba suočiti u svetu luksuzne robe. Uostalom, dok se u parfumeriji oduvjek radilo o okretanju glave. Bond No. 9 je okrenuo parfeme na glavu. Naša kolekcija mirisa je prva koja je odala počast velikom gradu: Njujorku, našem voljenom, uvjek nadahnutom rodnom gradu. I dok smo bili na tome, dali smo našim mirisima dvostruku misiju: da vratimo umjetnost parfumeriji i da počastimo svoj zanosno raznolik grad dajući svakom Njujorškom kvartu svoj vlastiti miris.
BN9 The Scent Of Peace Edp 100ml Parfemska voda u spreju 100ml za zene Proizvođac: Bond No9 Poreklo: SAD Uvoznik i Distributer: DP LUX d.o.o. Tosin Bunar 54, Beograd Uvoz: Januar 2017. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi