Caron Muguet Du Bonheur - Ženska toaletna voda

Caron Muguet Du Bonheur - Ženska toaletna voda

Caron Tabac Blond - Ženska parfemska voda

Caron Tabac Blond - Ženska parfemska voda

Caron Infini - Ženska parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 265,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
CAR62152
„Moderna elegancija u kojoj je gurmanska svježina kruške kombinovana sa obavijajućom senzualnošću benzoina”. Žan ŽAK (Jean JACQUES), CARON-ov interni parfimer. Infini predstavlja naš jedinstveni trag u Istoriji parfema – sa velikim I. U ovom mirisu ambera, benzoin, raskošna smola, otjelotvoruje Caron-ovo impresivno naslijeđe. Topao i mirisan na vanilu, njegov miris preplavljuje ukusna voćna nota kruške. Kremaste note benzoina tope se u izdašnu mješavinu sastojaka koji dočaravaju maglu vremena; sveti tamjan i smirnu i luksuzno kremasto sandalovo drvo. Mješavina radosnog voća pojačava notu kruške„Moderna elegancija u kojoj je gurmanska svježina kruške kombinovana sa obavijajućom senzualnošću benzoina”. Žan ŽAK (Jean JACQUES), CARON-ov interni parfimer. Probajte! Postoji probna doza koja se nalazi u okviru Vaše porudžbine kako biste otkrili miris prije otvaranja bočice Infini predstavlja naš jedinstveni trag u Istoriji parfema – sa velikim I. U ovom mirisu ambera, benzoin, raskošna smola, otelotvoruje Caron-ovo impresivno nasleđe. Topao i mirisan na vanilu, njegov miris preplavljuje ukusna voćna nota kruške. Kremaste note benzoina tope se u izdašnu mešavinu sastojaka koji dočaravaju maglu vremena; sveti tamjan i smirnu i luksuzno kremasto sandalovo drvo. Mešavina radosnog voća pojačava notu kruške. Infini je oda modernosti, miris apsoluta!
Specifikacija
Brend Caron
Pol Ženski
Baza (base note) Benzoin, Mirisava smola
Srce (middle note) Jasmin drvo
Glava (top note) Pomorandža, Kruška
Tip mirisa amber, cvetni, vocni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Naša Kuća je rođena iz jedinstvene vizije. One koju je dao Ernest DALTROFF, čovjek izuzetno otvorenog uma sa neograničenom radoznalošću i izuzetnom osjetljivošću. Pošto je postao parfimer zahvaljujući svojoj ljubavi prema cvijeću, pustio je da mu se doživljaj svijeta nastani u duši. Što se tiče Félicie WANPOUILLE, ona je bila obdarena izvanrednom intuicijom. Novi duo Čak i danas, naša vizija nam otvara put za velikodušne i jedinstvene kreacije koje pokreće zadivljujući tandem: Ariane de ROTHSCHILD i Jean JACQUES. Ona je iskusna poslovna žena i neumorni putnik, a on je energičan dizajner, talentovani parfimer i muzički fanatik. Dva strastvena duha, radoznala o svemu i žestoko nezavisna…
CARON INFINI EDP 100ML Parfemska voda u spreju 100ml za žene Proizvođac: Caron Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Maj 2022. Rok trajanja označen na ambalaži Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.