Caron Narcisse Blanc - Ženska parfemska voda

Caron Narcisse Blanc - Ženska parfemska voda

Caron Tabac Exquis - Ženska parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 135,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
CAR62101
„Želio sam da ponovo osmislim CARON-ov kultni Tabac, tako što ću mu uliti gurmanski ukus ukusnog modernog čokoladnog akorda“. Žan ŽAK (Jean JACQUES), CARON-ov interni parfimer. Velikodušan i obavijajući miris, Tabac Exquis je neodoljivi duo dva plemenita sastojka jedinstvenog mirisnog bogatstva: duvana i apsoluta čokolade. Luksuzna poslastica. Začinjen nagovještajem cimeta, ovaj neodoljivi duo se ugnizdio u gorućoj senzualnosti smirne i labdanuma. Umotane u divne akcente kakaoa i apsoluta zrna tonke, drvenaste note ambroksana stvaraju dugotrajan miris. Opojni miris koji se konzumira bez umjerenosti. Ovaj Tabac Exquis je luksuzna poslastica u kojoj ćete uživati iznova i iznova!
Specifikacija
Brend Caron
Pol Ženski
Baza (base note) Ambroxan, Benzoin
Srce (middle note) Čokolada, Labdanum, Duvan
Glava (top note) Cimet u prahu
Tip mirisa cvetni, kožni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Naša Kuća je rođena iz jedinstvene vizije. One koju je dao Ernest DALTROFF, čovjek izuzetno otvorenog uma sa neograničenom radoznalošću i izuzetnom osjetljivošću. Pošto je postao parfimer zahvaljujući svojoj ljubavi prema cvijeću, pustio je da mu se doživljaj svijeta nastani u duši. Što se tiče Félicie WANPOUILLE, ona je bila obdarena izvanrednom intuicijom. Novi duo Čak i danas, naša vizija nam otvara put za velikodušne i jedinstvene kreacije koje pokreće zadivljujući tandem: Ariane de ROTHSCHILD i Jean JACQUES. Ona je iskusna poslovna žena i neumorni putnik, a on je energičan dizajner, talentovani parfimer i muzički fanatik. Dva strastvena duha, radoznala o svemu i žestoko nezavisna…
CARON TABAC EXQUIS EDP 30ML Parfemska voda u spreju 30ml za žene Proizvođac: Caron Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Maj 2022. Rok trajanja označen na ambalaži Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.