Caron Rose Ivoire - Ženska parfemska voda

Caron Rose Ivoire - Ženska parfemska voda

Caron Tabac Exquis - Ženska parfemska voda

Caron Tabac Exquis - Ženska parfemska voda

Caron Narcisse Blanc - Ženska parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 265,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
CAR62110
„Uravnotežio sam svježu i blistavu notu cvjeta narandže tako što sam je spojio sa kašmeranom, sa njegovim drvenim ambernim akcentom”. Žan ŽAK (Jean JACQUES), CARON-ov interni parfimer. Narcisse Blanc je jednostavno očaravajući. Njegov sastav izuzetnih sastojaka istovremeno otkriva različite aspekte cvjeta narandže, koji su svilenkasti i raskošni. Večna inspiracija za CARON, sadrži jedan od najljepših sastojaka savremene parfimerije – kašmeran. Svjež, blistav i delikatno biljni, cvjet narandže stvara upečatljiv kontrast sa ovom toplom drvenom notom sa raskošnim akcentima ambera. Neprestano oscilirajući između dva ekstrema olfaktornog spektra, zajedno daju čudesno dvosmislen karakter Narcisse Blanc-u. S jedne strane, blistav koktel bergamota, narandže i citrusne gorke narandže. Sa druge strane, kašmeran se stapa sa apsolutom narcisa i vanile. Rođena iz suprotnosti, ova harmonična formula ispoljava svoj magnetni šarm u zapanjujuće zavodljivom mirisnom tragu. Ovaj White Narcissus je dvosmislen i zadivljujući miris sa potpisom koji je beskrajno fascinantan!
Specifikacija
Brend Caron
Pol Ženski
Baza (base note) Vanila
Srce (middle note) Neroli
Glava (top note) Bergamot, Pomorandža, Petitgrain
Tip mirisa cvetni, vocni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Naša Kuća je rođena iz jedinstvene vizije. One koju je dao Ernest DALTROFF, čovjek izuzetno otvorenog uma sa neograničenom radoznalošću i izuzetnom osjetljivošću. Pošto je postao parfimer zahvaljujući svojoj ljubavi prema cvijeću, pustio je da mu se doživljaj svijeta nastani u duši. Što se tiče Félicie WANPOUILLE, ona je bila obdarena izvanrednom intuicijom. Novi duo Čak i danas, naša vizija nam otvara put za velikodušne i jedinstvene kreacije koje pokreće zadivljujući tandem: Ariane de ROTHSCHILD i Jean JACQUES. Ona je iskusna poslovna žena i neumorni putnik, a on je energičan dizajner, talentovani parfimer i muzički fanatik. Dva strastvena duha, radoznala o svemu i žestoko nezavisna…
CARON NARCISSE BLANC EDP 100ML Parfemska voda u spreju 100ml za žene Proizvođac: Caron Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Maj 2022. Rok trajanja označen na ambalaži Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.