Costume National  So Nude - Ženska parfemska voda

Costume National So Nude - Ženska parfemska voda

Costume National Scent - Ženska parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 115,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
CNA40087
Originalnost klasičnog mirisa. Suptilna mešavina šarma i diskrecije koju je stvorio prozirni beli biserni cvet hibiskusa, izražava snažnu i apsolutnu ženstvenost mirisa. To je miris elegantne, odlučne i samouverene žene spremne da istakne svoje prisustvo blistavim i jedinstvenim mirisnim tragom.
Specifikacija
Brend Costume National
Pol Ženski
Baza (base note) Drvene note
Srce (middle note) Jasmin drvo, Čaj
Glava (top note) Amber, Hibiskus
Tip mirisa cvetni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kompaniju je osnovao 1986 godine u Milanu Ennio Capasa. Brend je minimalan, šik i rock'n'roll. Stil Costume Nacional obilježava nepogrješivo tanak i seksi silueta, što je rezultat sposobnosti spajanja luksuznog zanata sa metropolskim, kreativnim i avangardnim stavom.
CN SCENT 50ML EDP Parfemska voda 50ml za zene Proizvođac: Costume National Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote.Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.