Creed Love In White For Summer - Ženska parfemska voda

Creed Love In White For Summer - Ženska parfemska voda

Creed Acqua Originales Iris Tubereuse - Ženska parfemaska voda

Creed Acqua Originales Iris Tubereuse - Ženska parfemska voda

Creed Jasmin D`Imperatrice Eugenie - Ženska parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
CR13703
Creed Jasmine D`Imperatrice Eugenie je cvetni miris za žene. Ovaj fantastični aristokratski i elegantni miris Napoleon III je naručio za svoju suprugu Eugeniju, koja je želela miris cvetno-orijentalnog karaktera. Na zahtev Carice, kuća Creed preselila se u Pariz da služi dvor. Gornje note su bergamot koji se stapa sa jasminom, bogatom vaniom i amberom, a rezultat je senzualni parfem sa zavodljivom i orijentalnom privlačnošću.
Specifikacija
Brend Creed
Pol Ženski
Baza (base note) Ambergris, Neroli, Sandalovina, Vanila
Srce (middle note) Zelena pomorandža, Jasmin drvo
Glava (top note) Bergamot
Tip mirisa cvetni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kompaniju Creed osnovao je James Henry Creed 1760. godine James Henry Creed i porodica od tada upravlja njom. Istorija Creeda zaista je jedinstvena. Više od 250 godina brend stvara izvanredne mirise za kraljevske porodice i ostale kupce izvrsnog ukusa. Tokom godina parfemska je kuća dizajnirala mirise za mnoge poznate ljude, uključujući kraljicu Viktoriju, cara Franza Josefa, Winstona Churchilla i JFK-a. Danas je Creed najpoznatiji po svojim klasičnim muškim mirisima koje koriste slavne osobe poput Roberta De Niro ili Sylvester Stallone. Creed je stvorio ostavštinu nenadmašnih mirisa koje njeguju poznavaoci parfema i svi obožavaoci kvaliteta, stila i elana. Kroz vjekove, porodica Creed proizvela je više od 200 parfema, što sve svjedoči o jedinstvenom kreativnom duhu koji se prenosi zajedno s naslijeđenim oštrim nosom, od oca do sina kroz sedam generacija.
CR JASMIN D`IMPERATRICE EUGENIE Edp 75ml Parfemska voda u spreju 75ml za zene Proizvođac: Creed Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO SKOJ-A 57, Podgorica Uvoz: Decembar 2020. Godina proizvodnje 2020. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote.Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.