Creed Millesime Wind Flowers - Ženska parfemska voda

Creed Millesime Wind Flowers - Ženska parfemska voda

Creed White Flowers - Ženska parfemska voda

Creed White Flowers - Ženska parfemska voda

Creed White Amber - Ženska parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 410,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
CR33913
White Amber, napravljen od ručno ubranih sastojaka, sadrzi voćni sklad, cvetne note jasmina i benzoina u kombinaciji sa bogatim amberom i Indijskom sandalovinom. White Amber je miris za žene iz ekskluzivne kraljevske kolekcije jedinstvenog brenda Creed. Otvara se notama crne ribizle i zelene jabuke, a zaokružuje cvetnim akordom, sandalovinom, benzoinom i amberom. Ovaj fantastičan ženski miris će vas transportovati u netaknuti raj.
Specifikacija
Brend Creed
Pol Ženski
Baza (base note) Benzoin, Jasmin drvo, Sandalovina
Srce (middle note) Benzoin, Cvetni akordi, Sandalovina
Glava (top note) Amber, Crna ribizla, Zelena jabuka, Vanila
Tip mirisa cvetni, orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kompaniju Creed osnovao je James Henry Creed 1760. godine James Henry Creed i porodica od tada upravlja njom. Istorija Creeda zaista je jedinstvena. Više od 250 godina brend stvara izvanredne mirise za kraljevske porodice i ostale kupce izvrsnog ukusa. Tokom godina parfemska je kuća dizajnirala mirise za mnoge poznate ljude, uključujući kraljicu Viktoriju, cara Franza Josefa, Winstona Churchilla i JFK-a. Danas je Creed najpoznatiji po svojim klasičnim muškim mirisima koje koriste slavne osobe poput Roberta De Niro ili Sylvester Stallone. Creed je stvorio ostavštinu nenadmašnih mirisa koje njeguju poznavaoci parfema i svi obožavaoci kvaliteta, stila i elana. Kroz vjekove, porodica Creed proizvela je više od 200 parfema, što sve svjedoči o jedinstvenom kreativnom duhu koji se prenosi zajedno s naslijeđenim oštrim nosom, od oca do sina kroz sedam generacija.
CR WHITE AMBER 75 ml EDP Parfemska voda u spreju 75 ml uniseks Proizvođac: Creed Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta sa očima isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži