Etro Vicolo Fiori Fabric Box - Ženska parfemska voda

Etro Vicolo Fiori Fabric Box - Ženska parfemska voda

Etro Rajasthan Fabric Box - Ženska parfemska voda

Etro Rajasthan Fabric Box - Ženska parfemska voda

Etro Paisley Fabric Box - Ženska parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
E54082
U drevnoj Mesopotamiji, ovaj karakteristični dizajn predstavljao je drvo života koje pruža hranu i sklonište. Ovaj istančan miris odaje počast tradiciji i istoriji brenda Etro. Diskretan, sofisticiran, miris sa senzualnim prizvukom
Specifikacija
Brend Etro
Pol Ženski
Baza (base note) Ambergris, List indonezijskog pačulija, Vanila
Srce (middle note) Sambac jasmin, Roze biber
Glava (top note) Bergamot, Kardamom, Ribizla
Tip mirisa aromaticni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Etro je italijanska modna kuća i proizvođač tkanina, dodataka, kožne galanterije, odjeće i mirisa. Osnovao ga je 1968. godine Gimmo Etro, i još uvjek je porodični posao. Mirisi, boje, misli i Etro parfemi filtrirani su u slikovnici poput albuma s receptima. Nova ideja koja nas podsjeća da je baš kao što je kuvanje hrane bio prvi znak civilizacije, parfemi još jedan uzvišeni znak civilizacije, možda najmisteriozniji i najuzbudljiviji jer su neprolazni, efermerni, nevidljivi. Ovo još više intrigira i privlači u Etrovoj knjizi, jer podstiče naš pogled da pričamo o mirisu, mami oči da nam golicaju nosnice, koristeći boju da potakne želju za parfemom, spajajuci tekstove i slike, poigrava se s našom maštom.
ETRO PAISLEY FABRIC BOX 100ml EDP Woman Parfemska voda u spreju 100 ml za žene Proizvođač: Etro Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Septembar 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote.Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.