Etro Rajasthan Fabric Box - Ženska parfemska voda

Etro Rajasthan Fabric Box - Ženska parfemska voda

Etro Shantung - Ženska parfemska voda

Etro Shantung - Ženska parfemska voda

Etro Raving - Ženska toaletna voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
E50117
Benetroessere Raving predstavljen je 2001. godine. Gornje note su galbanum i breskva; srednje note su ruža, cimet i đumbir; osnovne note su vanila, sandalovina i amber.
Specifikacija
Brend Etro
Pol Ženski
Baza (base note) Amber, Sandalovina, Vanila
Srce (middle note) Cimet, Djumbir, Ruža
Glava (top note) Galbanum, Breskva
Tip mirisa zacinski, drvenasti
Tip proizvoda Toaletna voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Etro je italijanska modna kuća i proizvođač tkanina, dodataka, kožne galanterije, odjeće i mirisa. Osnovao ga je 1968. godine Gimmo Etro, i još uvjek je porodični posao. Mirisi, boje, misli i Etro parfemi filtrirani su u slikovnici poput albuma s receptima. Nova ideja koja nas podsjeća da je baš kao što je kuvanje hrane bio prvi znak civilizacije, parfemi još jedan uzvišeni znak civilizacije, možda najmisteriozniji i najuzbudljiviji jer su neprolazni, efermerni, nevidljivi. Ovo još više intrigira i privlači u Etrovoj knjizi, jer podstiče naš pogled da pričamo o mirisu, mami oči da nam golicaju nosnice, koristeći boju da potakne želju za parfemom, spajajuci tekstove i slike, poigrava se s našom maštom.
ETRO RAVING 100 ml EDT Toaletna voda 100ml za žene Proizvođač: Etro Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION d.o.o. Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Novembar 2020. Godina proizvodnje: 2020. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slucaju kontakta sa ocima isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.