Etro Raving - Ženska toaletna voda

Etro Raving - Ženska toaletna voda

Etro Vicolo Fiori EDT - Ženska toaletna voda

Etro Vicolo Fiori EDT - Ženska toaletna voda

Etro Shantung - Ženska parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
E31414
Shantung je inspirisan svilenom tkaninom shantung. Glavne note ovog mirisa čine: mandarina, crna ribizla, liči, tamjan, ruža, božur, kedar, kašmeran i mošus. Predstavljen je 2016. godine. Nos iza ovog mirisa je Mathieu Nardin.
Specifikacija
Brend Etro
Pol Ženski
Baza (base note) Kašmir, Kedar, Mošus
Srce (middle note) Tamjan, Božur, Ruža
Glava (top note) Ribizla, Liči, Mandarine
Tip mirisa cvetni, orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Etro je italijanska modna kuća i proizvođač tkanina, dodataka, kožne galanterije, odjeće i mirisa. Osnovao ga je 1968. godine Gimmo Etro, i još uvjek je porodični posao. Mirisi, boje, misli i Etro parfemi filtrirani su u slikovnici poput albuma s receptima. Nova ideja koja nas podsjeća da je baš kao što je kuvanje hrane bio prvi znak civilizacije, parfemi još jedan uzvišeni znak civilizacije, možda najmisteriozniji i najuzbudljiviji jer su neprolazni, efermerni, nevidljivi. Ovo još više intrigira i privlači u Etrovoj knjizi, jer podstiče naš pogled da pričamo o mirisu, mami oči da nam golicaju nosnice, koristeći boju da potakne želju za parfemom, spajajuci tekstove i slike, poigrava se s našom maštom.
ETRO SHANTUNG 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml za žene Proizvođač: Etro S.p.A Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.