Etro Shantung - Ženska parfemska voda

Etro Shantung - Ženska parfemska voda

Etro Rajasthan - Ženska parfemska voda

Etro Rajasthan - Ženska parfemska voda

Etro Vicolo Fiori EDT - Ženska toaletna voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 130,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
E31370
Vicolo Fiori predstavlja odmor od grada i opuštanje za čula u „Cvetnoj ulici“. Ovaj parfem posvećen je prvoj prodavnici Etro u starim kvartovima Brera u Milanu. Zvončić "zvoni" nežno i bez brige i zajedno sa mandarinom najavljuje sunčano jutro. Srednje note nastavljaju da razvijaju ovu radosnu melodiju sa ljiljanom, mekim ciklamama, divljim ružama i laticama ylan-ylanga, zajedno sa sočnom dinjom i belom breskvom. Bazne note donose tople talase letnjeg dana sa ambrom, drvenim akordima i vanilom. Parfem je nastao 1996. godine.
Specifikacija
Brend Etro
Pol Ženski
Baza (base note) Amber, Perunika, Mošus, Sandalovina, Vanila
Srce (middle note) Lotus, Dinja, Bela breskva, Lokvanj
Glava (top note) Aroma mandarine
Tip mirisa cvetni, vocni
Tip proizvoda Toaletna voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Etro je italijanska modna kuća i proizvođač tkanina, dodataka, kožne galanterije, odjeće i mirisa. Osnovao ga je 1968. godine Gimmo Etro, i još uvjek je porodični posao. Mirisi, boje, misli i Etro parfemi filtrirani su u slikovnici poput albuma s receptima. Nova ideja koja nas podsjeća da je baš kao što je kuvanje hrane bio prvi znak civilizacije, parfemi još jedan uzvišeni znak civilizacije, možda najmisteriozniji i najuzbudljiviji jer su neprolazni, efermerni, nevidljivi. Ovo još više intrigira i privlači u Etrovoj knjizi, jer podstiče naš pogled da pričamo o mirisu, mami oči da nam golicaju nosnice, koristeći boju da potakne želju za parfemom, spajajuci tekstove i slike, poigrava se s našom maštom.
ETRO VICOLO FIORI 50ml EDT Toaletna voda u spreju 50ml za žene Proizvođač: Etro S.p.A Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION d.o.o. Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Novembar 2020. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slucaju kontakta sa ocima isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.