Houbigant Quelques Fleurs L`Original Collection Privee - Eau de Parfum Woman Fragrance

Houbigant Quelques Fleurs L`Original Collection Privee - Eau de Parfum Woman Fragrance

Houbigant Iris des Champs - Ženska parfemska voda

Houbigant Iris des Champs - Ženska parfemska voda

Houbigant Quelques Fleurs Jardin Secret - Ženska parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 160,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
H29411
Predstavljamo miris koji savršeno okupira mit generacije. Okružen elegantnim drvenim notama i citrusnim cvećem, ovaj čist, prodoran miris mami boemske uticaje sa današnjom struktuiranom sofisticiranošću. Bergamot, narcis apsolut i sandalovina otkrivaju očaravajuće dubok karakter ispunjen svetlošću, pokretom i elegancijom. Kovanje novog tla u kategoriji cvetnih staza, citrusnih mešavina, šuma.
Specifikacija
Brend Houbigant
Pol Ženski
Baza (base note) Slez mošusni, Mošus, Sandalovina, Bela ambra
Srce (middle note) Perunika, Jasmin drvo, Magnolija, Narcis, Pomorandžin cvet, Ruža, Ilang-Ilang
Glava (top note) Bergamot, Neroli, Žuta mandarina
Tip mirisa cvetni, puderasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Sve je počelo sa samo jednom korpom cvijeća. Jednog dana u Parizu 1775. godine, mladić, Jean-Francois Houbigant, objesio je rukom oslikani znak korpe cvijeća iznad svoje male prodavnice u rue du Faubourg Saint-Honore. Od samog početka njegovi su mirisi našli naklonost plemistva i kraljevske porodice. Kada je 1793. godine Marie-Antoinette pogubljena giljotinom, nosila je 3 bočice sa parfemom Houbigant u svom korzou da joj da snagu. U proljeće 1815. Napoleon je bio tri mjeseca u Parizu, podigao vojsku i ipak pronašao vrijeme za kupovinu u Houbigantu. Dvije stotine godina kasnije, 1973. Micheal Perris upoznaje poslijednjeg potomka porodice Houbigant i započinje svoje angažovanje sa kućom Houbigant. Godinama kasnije, porodica Perris postala je vlasnica kuće Houbigant i dobija čast da pokuša da obnovi ovaj istorijski brend.
HOUB QUELQUES FLEURS JARDIN SECRET 100ml EDP Parfemska voda 100ml za žene Proizvođač: Houbigant Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO SKOJ-A 57, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.