Houbigant Quelques Fleurs Jardin Secret Collection Privee - Eau de Parfum Woman Fragrance

Houbigant Quelques Fleurs Jardin Secret Collection Privee - Eau de Parfum Woman Fragrance

Houbigant Quelques Fleurs L`Original Collection Privee - Eau de Parfum Woman Fragrance

Houbigant Quelques Fleurs L`Original Collection Privee - Eau de Parfum Woman Fragrance

Houbigant Quelques Fleurs Royale Collection Privee - Eau de Parfum Woman Fragrance

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 190,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
H45555
Godine 1775. kraljevske porodice i plemići u Parizu već su očarani mirisima koje je kreirao parfimer Jean-Francois Houbigant, medju njim je bila i Marie-Antoinette, kraljica Francuske i supruga Luija XVI. Quelques Fleurs Royale je kreiran kao eksplozija cvjetnih nota u luksuznom orijentalnom akordu.
Specifikacija
Brend Houbigant
Pol Ženski
Baza (base note) Kedar drvo, Mošus, Sandalovina, Vanila
Srce (middle note) Ruža absolut, Absolut tuberoze, Ljubičica
Glava (top note) Crna ribizla, Grejp
Tip mirisa cvetni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Sve je počelo sa samo jednom korpom cvijeća. Jednog dana u Parizu 1775. godine, mladić, Jean-Francois Houbigant, objesio je rukom oslikani znak korpe cvijeća iznad svoje male prodavnice u rue du Faubourg Saint-Honore. Od samog početka njegovi su mirisi našli naklonost plemistva i kraljevske porodice. Kada je 1793. godine Marie-Antoinette pogubljena giljotinom, nosila je 3 bočice sa parfemom Houbigant u svom korzou da joj da snagu. U proljeće 1815. Napoleon je bio tri mjeseca u Parizu, podigao vojsku i ipak pronašao vrijeme za kupovinu u Houbigantu. Dvije stotine godina kasnije, 1973. Micheal Perris upoznaje poslijednjeg potomka porodice Houbigant i započinje svoje angažovanje sa kućom Houbigant. Godinama kasnije, porodica Perris postala je vlasnica kuće Houbigant i dobija čast da pokuša da obnovi ovaj istorijski brend.
HOUB QUELQUES FLEURS ROYALE PRIVEE 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml za žene Proizvođač: Houbigant Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Novembar 2022. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži