Juliette Has A Gun Lust For Sun - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Lust For Sun - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Juliette - Eau de Parfum Woman Fragrance

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 30,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
JHAG73244
Juliette predstavlja simbol samouverene, kompleksne ličnosti, ponosne i nepokorne. Slobodna i strastvena, Juliette vodi ovaj ples. Ovaj novi miris, sa notama tamne trešnje, ružičastog bibera i jasmina, poziva nas da sledimo njen zanosni korak.
Specifikacija
Brend Juliette Has A Gun
Pol Ženski
Baza (base note) Ambroxan, Tonka zrno
Glava (top note) Trešnja, Roze biber
Tip mirisa vocni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Od Njujorka do Pariza, Moskve ili Sidneja... Juliette intrigira svet. Naoružana svojim parfemom, Šekspirova heroina postaje divlja. Život je prekratak, a zadovoljstva previše, kaže Juliette . Pištolj, metafora za parfem, oružje zavođenja ili jednostavan dodatak blefu, u suštini simbolizuje oslobođenje žena prema muškarcima. A ponekad i sa ukusom za osvetu... Ali na koncept utiče i romantizam. Moderna verzija, gde je ponovno pronalaženje para i ženstvenosti stalna potraga. Pokrenuta 2006. godine, naša filozofija je da pristupimo parfimeriji kao umetnosti i da budemo prisutni samo kroz ograničenu distribuciju kao što su tematske prodavnice, robne kuće ili specijalizovane parfimerije.
Juliette Has A Gun Juliette 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml za zene Proizvođac: Juliette Has A Gun Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: April 2024. Rok trajanja od otvaranja označen na ambalaži Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.