Juliette Has A Gun Pear INC - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Pear INC - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Lipstick Fever - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Lipstick Fever - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Musc Invisible - Ženska parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 105,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
JHAG53157
Pahuljasti miris udoban i jednostavan kao i vaš omiljeni stari par farmerki... prikladan na poslu kao i na opuštenom sastanku. Sanjiv i nostalgičan miris udobnih nota, kojoi leži na svilenkastoj osnovi kremastog mošusa.
Specifikacija
Brend Juliette Has A Gun
Pol Ženski
Baza (base note) Beli mošus
Srce (middle note) Cvet pamuka
Glava (top note) Jasmin drvo
Tip mirisa mošusni, puderasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Od Njujorka do Pariza, Moskve ili Sidneja... Juliette intrigira svet. Naoružana svojim parfemom, Šekspirova heroina postaje divlja. Život je prekratak, a zadovoljstva previše, kaže Juliette . Pištolj, metafora za parfem, oružje zavođenja ili jednostavan dodatak blefu, u suštini simbolizuje oslobođenje žena prema muškarcima. A ponekad i sa ukusom za osvetu... Ali na koncept utiče i romantizam. Moderna verzija, gde je ponovno pronalaženje para i ženstvenosti stalna potraga. Pokrenuta 2006. godine, naša filozofija je da pristupimo parfimeriji kao umetnosti i da budemo prisutni samo kroz ograničenu distribuciju kao što su tematske prodavnice, robne kuće ili specijalizovane parfimerije.
JHAG MUSC INVISIBLE edp 100ml Parfemska voda 100ml za žene Proizvođac: Juliette Has A Gun Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Novembar 2022. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.