Juliette Has A Gun Lipstick Fever - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Lipstick Fever - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun In The Mood For Oud - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun In The Mood For Oud - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Not A Perfume Superdose - Ženska parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
JHAG51267
Uvek tražeći inovativne načine da uzdrmamo svet parfimerije, došli smo do intenzivne verzije Not a Perfume. Superdoza Not a Perfime! Isto, ali predozirano. Miris koji će zadovoljiti ljubitelje onih koji vole Not a Perfume, a koji će ceniti i oni koji obično ne osećaju ili ne mirišu Not a Perfume baš jako… Očigledno i dalje čist, svež i elegantan miris koji ostavlja još snažniji trag. Eksplozivno ime za eksplozivni miris.
Specifikacija
Brend Juliette Has A Gun
Pol Ženski
Srce (middle note) Cetalox
Tip mirisa sviježi, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Od Njujorka do Pariza, Moskve ili Sidneja... Juliette intrigira svet. Naoružana svojim parfemom, Šekspirova heroina postaje divlja. Život je prekratak, a zadovoljstva previše, kaže Juliette . Pištolj, metafora za parfem, oružje zavođenja ili jednostavan dodatak blefu, u suštini simbolizuje oslobođenje žena prema muškarcima. A ponekad i sa ukusom za osvetu... Ali na koncept utiče i romantizam. Moderna verzija, gde je ponovno pronalaženje para i ženstvenosti stalna potraga. Pokrenuta 2006. godine, naša filozofija je da pristupimo parfimeriji kao umetnosti i da budemo prisutni samo kroz ograničenu distribuciju kao što su tematske prodavnice, robne kuće ili specijalizovane parfimerije.
JHAG SUPERDOSE EDP 100ml Parfemska voda u spreju 100ml za žene Proizvođac: majiette Has A Gun Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Septembar 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.