Juliette Has A Gun Not A Perfume Superdose - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Not A Perfume Superdose - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Vanilla Vibes - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Vanilla Vibes - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun In The Mood For Oud - Ženska parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
JHAG51253
„Oudh“ je najdragoceniji i najređi sirovi sastojak u industriji parfema. Poznato je da je njegov jedinstveni miris, ujedno i životinjski i sladak, veoma složen miris. Orientalan, s raspoloženjem Ouda nameće svoju mirisnu moć koristeći svoje čari. Gornja nota bergamota, citrusna, osvežavajuća, pleše vašim čulima, pre nego što otkrije svoju pravu igru. Tople i magnetne, note Ouda vas plene. Već pod uticajem, note tonka pasulja u pozadini upotpunjuju čar.
Specifikacija
Brend Juliette Has A Gun
Pol Ženski
Baza (base note) Tonka zrno, Vanila
Srce (middle note) Drvo agar, Papirus, Malina, Šafran
Glava (top note) Bergamot
Tip mirisa citrusni, orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Od Njujorka do Pariza, Moskve ili Sidneja... Juliette intrigira svet. Naoružana svojim parfemom, Šekspirova heroina postaje divlja. Život je prekratak, a zadovoljstva previše, kaže Juliette . Pištolj, metafora za parfem, oružje zavođenja ili jednostavan dodatak blefu, u suštini simbolizuje oslobođenje žena prema muškarcima. A ponekad i sa ukusom za osvetu... Ali na koncept utiče i romantizam. Moderna verzija, gde je ponovno pronalaženje para i ženstvenosti stalna potraga. Pokrenuta 2006. godine, naša filozofija je da pristupimo parfimeriji kao umetnosti i da budemo prisutni samo kroz ograničenu distribuciju kao što su tematske prodavnice, robne kuće ili specijalizovane parfimerije.
JHAG IN THE MOOD FOR OUD EDP 75ml Parfemska voda u spreju 75ml za žene Proizvođac: Juliette Has A Gun Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.