Juliette Has A Gun Lili Fantasy - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Lili Fantasy - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Pear INC - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Pear INC - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Pear Discovery Box - Ženska parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
JHAG55791
Otkrijte najvažnije oružje zavođenja kroz JULIETTE HAS A GUN. Svi su oni ponosno napravljeni u Francuskoj i osmišljeni da učine da se osećate samouvereno, seksi i ponosno na svoju ženstvenost. Set uključuje deluks format Not a Perfume (5ml) i sedam izbora kreatora: Pear Inc., Superdose, Musc Invisible, Lipstick Fever, MMM, Ladi Vengeance, Vanilla Vibes!
Specifikacija
Brend Juliette Has A Gun
Pol Ženski
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Od Njujorka do Pariza, Moskve ili Sidneja... Juliette intrigira svet. Naoružana svojim parfemom, Šekspirova heroina postaje divlja. Život je prekratak, a zadovoljstva previše, kaže Juliette . Pištolj, metafora za parfem, oružje zavođenja ili jednostavan dodatak blefu, u suštini simbolizuje oslobođenje žena prema muškarcima. A ponekad i sa ukusom za osvetu... Ali na koncept utiče i romantizam. Moderna verzija, gde je ponovno pronalaženje para i ženstvenosti stalna potraga. Pokrenuta 2006. godine, naša filozofija je da pristupimo parfimeriji kao umetnosti i da budemo prisutni samo kroz ograničenu distribuciju kao što su tematske prodavnice, robne kuće ili specijalizovane parfimerije.
JHAG PEAR DISCOVERY BOX 7x1,7ml 1x5ml edp Woman Parfemska voda u spreju set za žene Proizvođac: Juliette Has A Gun Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jul 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.