Juliette Has A Gun Magnolia Bliss - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Magnolia Bliss - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Pear Discovery Box - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Pear Discovery Box - Ženska parfemska voda

Juliette Has A Gun Lili Fantasy - Ženska parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 105,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
JHAG59918
Ekstravagantni koktel nota belog cveća i ćilibara, izopačen sa gurmanskim potezom žvake. Mirisni vrtlog koji će najaviti vaš dolazak...i po kome će vas pamtiti vas nakon što odete!
Specifikacija
Brend Juliette Has A Gun
Pol Ženski
Baza (base note) Amber, Ambroxan
Srce (middle note) Jasmin drvo, Absolut tuberoze
Glava (top note) Guma za žvakanje
Tip mirisa amber, cvetni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Od Njujorka do Pariza, Moskve ili Sidneja... Juliette intrigira svet. Naoružana svojim parfemom, Šekspirova heroina postaje divlja. Život je prekratak, a zadovoljstva previše, kaže Juliette . Pištolj, metafora za parfem, oružje zavođenja ili jednostavan dodatak blefu, u suštini simbolizuje oslobođenje žena prema muškarcima. A ponekad i sa ukusom za osvetu... Ali na koncept utiče i romantizam. Moderna verzija, gde je ponovno pronalaženje para i ženstvenosti stalna potraga. Pokrenuta 2006. godine, naša filozofija je da pristupimo parfimeriji kao umetnosti i da budemo prisutni samo kroz ograničenu distribuciju kao što su tematske prodavnice, robne kuće ili specijalizovane parfimerije.
JHAG LILI FANTASY edp 100ml Parfemska voda 100ml za zene Proizvođac: septembariette Has A Gun Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Novembar 2022. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.