KAJAL Lamar by Kajal - Ženska parfemska voda

KAJAL Lamar by Kajal - Ženska parfemska voda

KAJAL Kajal Classic - Ženska parfemska voda

KAJAL Kajal Classic - Ženska parfemska voda

KAJAL Dahab by Kajal - Ženska parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 210,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
KAJ54438
Dahab od kuće Kajal je raskošan parfem za žene. Kreiran je od strane Kristijana Karbonela i Rosenda Matjea. Magičan, hipnotišući i očaravajući, Dahab od Kajal-a je najnoviji miris za žene. Dahab - što znači zlato - je miris koji odiše bogatstvom i luksuzom svakoga ko ga nosi.
Specifikacija
Brend KAJAL
Pol Ženski
Baza (base note) Amber, Mošus, Pačuli
Srce (middle note) Korijander seme, Kedar, Marakuja voće
Glava (top note) Bergamot, Jabuka greni smit
Tip mirisa vocni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kajal Perfumes Paris je parfemska kuća koja je nastala iz ljubavi prema luksuznim mirisima i parfemima. Kompanija je registrovana u Parizu u Francuskoj, dok su kancelarije za marketing i razvoj proizvoda smještene u Torontu u Kanadi. Sektori prodaje i logistike posluju iz Dubaija, UAE. Brend svoju inspiraciju crpi iz svijeta ljepote - kajal u indijskoj kulturi predstavlja prirodni proizvod za uljepšavanje očiju. Kajal je takođe inspirisan i značenjem arapske reči khajal: skromnost, poniznost i ljubaznost u ophođenju sa ljudima koji nas okružuju.
KAJAL Dahab by Kajal 100ml EDP Parfemska voda 100ml za žene Proizvođač: Kajal Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Novembar 2022 Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.