KAJAL Dahab by Kajal - Ženska parfemska voda

KAJAL Dahab by Kajal - Ženska parfemska voda

KAJAL Kajal Classic - Ženska parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 210,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
KAJ54436
Kajal parfemska voda od kuće Kajal je orijentalno cvetni miris za žene, lansiran 2014. godine. Nos koji stoji iza ovog mirisa je Kristijan Karbonel. Stidljiv na prvu, ali zavodljiv po prirodi, Kajal je parfem inspirisan lepotom očiju i arapskom reči khajal koja označava skromnost, poniznost i ljubaznost u ophođenju sa drugim ljudima oko nas.
Specifikacija
Brend KAJAL
Pol Ženski
Baza (base note) Amber, Misore sandalovina, Madagaskarska vanila, Mošus, Sandalovina, Tonka zrno
Srce (middle note) Iris, Turska ruža
Glava (top note) Amalfi limun, Kalabrijski bergamot, Mandarina
Tip mirisa cvetni, orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kajal Perfumes Paris je parfemska kuća koja je nastala iz ljubavi prema luksuznim mirisima i parfemima. Kompanija je registrovana u Parizu u Francuskoj, dok su kancelarije za marketing i razvoj proizvoda smještene u Torontu u Kanadi. Sektori prodaje i logistike posluju iz Dubaija, UAE. Brend svoju inspiraciju crpi iz svijeta ljepote - kajal u indijskoj kulturi predstavlja prirodni proizvod za uljepšavanje očiju. Kajal je takođe inspirisan i značenjem arapske reči khajal: skromnost, poniznost i ljubaznost u ophođenju sa ljudima koji nas okružuju.
KAJAL KAJAL CLASIC 100ml EDP Parfemska voda 100ml za žene Proizvođač: Kajal Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Maj 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.