Kilian Paris Princess - Ženska parfemska voda

Kilian Paris Princess - Ženska parfemska voda

Kilian Paris Can't stop loving You - Ženska parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 250,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
KI69435
Umijeće Kilian Hennessy-a u parfemu Can’t stop loving You predstavlja izraz prave izjave ljubavi: to je parfem koji slavi ljubav. Ovaj cvjetni parfem ulazi u porodicu Narcotics mirisa sa pomorandžinim cvijetom (Orange Blossom) u središtu, simbolom vječne ljubavi. I blistav i tmuran, Can't stop loving you je opojan cvjetni miris koji dovodi mir u opasnost. Miris se otvara opojnim pomorandžinim cvijetom, uz Paradisone, eterično jedinjenje jasmina koje sugeriše čisti raj. Njegovo srce je nevjerovatno umilno, sa medom iz Provanse, novim sastojkom na pariskom repertoaru KILIAN-a, za izvanredan francuski dodir. Apsolut vanile sa Madagaskara dodaje dvostruko gurmanski podsticaj zadovoljstvu, dok note hrastove mahovine donose zemljani intenzitet. Ekstrakt tamjana iz Somalije pruža senzualnost, volumen i beskrajnu misteriju.
Specifikacija
Brend Kilian Paris
Pol Ženski
Baza (base note) Med
Srce (middle note) Cistus labdanum
Glava (top note) Cvet pomorandže
Tip mirisa cvetni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Nasljednik duge linije proizvođača konjaka koji su bili pioniri u luksuzu, Kilian je odlučio da preuzme baklju porodične tradicije. Njegova sjećanja na detinjstvo uključuju porodične podrume konjaka. Podsjećajući na „anđeoski udeo“ kao dio svog naslijedstva, on je odveden u svijet parfumerije. "Anđeoski udeo" je ono što Hennessova kuća naziva procenat koji - neobjašnjivo - isparava iz podruma konjaka, poput dara bogovima. Mnogi od Kilianovih mirisa danas nose sjećanje na to djetinjstvo, podsjećajući na šećer u alkoholu i drvo bačvi konjaka.
Kilian Can`t Stop Loving You 50ml Eau de Parfum Woman Fragrance 50ml Eau de Parfum Woman Fragrance Parfemska voda u spreju 50ml za zene Proizvođac: BY KILIAN SAS Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Mart 2023 Rok trajanja označen na ambalaži Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.