M.Micallef Mon Parfum - Ženska parfemska voda

M.Micallef Mon Parfum - Ženska parfemska voda

M.Micallef Ylang in Gold  - Ženska parfemska voda

M.Micallef Ylang in Gold - Ženska parfemska voda

M.Micallef Ananda - Ženska parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 255,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
MM19309
Zatvoren u prelepim flašicama, ručno ukrašenim kamenjem Swarovski, miris Anande je cvetan i delikatan, savršeno uravnotežen. Voćna nota šljive obogaćena je cvetnom notom ljubičice u srcu ovog mirisa, na bazi belog mošusa dodirnutog mimozom.
Specifikacija
Brend M.Micallef
Pol Ženski
Baza (base note) Mimoza, Beli mošus, Vanila
Srce (middle note) Mimoza, Jasmin drvo, Ruža, Ilang-Ilang, Ljubičica
Glava (top note) Ribizla crna, Crna ribizla, Limun, Kruška, Šljiva
Tip mirisa cvetni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Osnovan u Grass-u 1996. godine, brend M. Micallef sada je potpis u svijetu luksuznih parfema. Vođen svojim individualnim strastima i talentima, Geoffrey Nejman je zajedno sa Jean Claudeom Astierom, poznatim „nosom“, razvio je izvanredne mirise, dok je Martine Micallef sa svojom umjetničkom vještinom dizajnirala i razvila niz prekrasno ukrašenih boca. Kolekcija ukrašena dragim kamenjem, ručno proizvedena i dekorisana, postala je ikonsko umjetničko dijelo koje zavodi poznavaoce iz cijelog svijeta.
MM ANANDA EDP 100 ML Parfemska voda u spreju 100ml za zene Proizvođac: M.Micallef Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Septembar 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.