M.Micallef Ylang In Gold Nectar - Ženska parfemska voda

M.Micallef Ylang In Gold Nectar - Ženska parfemska voda

M.Micallef Pure Extreme - Ženska parfemska voda

M.Micallef Pure Extreme - Ženska parfemska voda

M.Micallef Mon Parfum Pearl - Ženska parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 235,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
MM36605
Dizajniran da prija ženama svih uzrasta, Mon Parfum Pearl je nastavak sjajne klasike francuske ženstvene parfimerije. Razvijen na osnovu jasno definisane strukture plemenitih sastojaka, miris prvo otkriva voćne note, a zatim intenzitet cvetnog buketa koji meša centifolia ružu, božur i heliotrop kako bi završio na vrućoj puderastoj, mošusnoj pozadini, koja se sastoji od pirinčanog praha, belog mošusa i mahune vanile.
Specifikacija
Brend M.Micallef
Pol Ženski
Baza (base note) Mošusni slez, Ambergris, Note pudera, Beli mošus, Vanila
Srce (middle note) Amalfi limun, Amber grey, Heliotrop, Božur, Ruža
Glava (top note) Amber grey, Note ambre, Kupina, Ruža, Mandarine
Tip mirisa cvetni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Osnovan u Grass-u 1996. godine, brend M. Micallef sada je potpis u svijetu luksuznih parfema. Vođen svojim individualnim strastima i talentima, Geoffrey Nejman je zajedno sa Jean Claudeom Astierom, poznatim „nosom“, razvio je izvanredne mirise, dok je Martine Micallef sa svojom umjetničkom vještinom dizajnirala i razvila niz prekrasno ukrašenih boca. Kolekcija ukrašena dragim kamenjem, ručno proizvedena i dekorisana, postala je ikonsko umjetničko dijelo koje zavodi poznavaoce iz cijelog svijeta.
MM MON PARFUM PEARL 100ml EDP Parfemska voda 100ml za žene Proizvođač: M.Micallef Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalažiUpozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.