Montale Sweet Flowers - Ženska parfemska voda

Montale Sweet Flowers - Ženska parfemska voda

Montale Gold Flowers - Ženska parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
MO14284
Montale Gold Flowers je orijentalni cvetni miris za žene sa karakterističnom notom tuberoze. Ovaj parfem francuskog brenda koji je poznat po svojoj ljubavi prema mirisima Orijenta i Arabije i interesovanju za njihovu očaravajuću istoriju, nudi zadivljujuće senzualni miris tuberoze obogaćen ostalim pažljivo odabranim notama. Kao i svi mirisi brenda Montale, vredan divljenja, ali ipak pomalo enigmatičan, Pierre Montale dao je parfemu Gold Flowers originalan karakter koji evocira čudesni eliksir ili redak čarobni melem. Parfem Gold Flowers predstavlja snagu sunčeve svetlosti, raznobojnu poput sjajne Indijske svile. Čudesna bela egzotična tuberoza, sandalovina, amber, oud, karanfilić i čili zajedno svetlucaju i blistaju u aromatičnoj kompoziciji koja greje dušu. Kao i sve mirisne kreacije Pierre Montale-a, Gold Flowers je stvoren koristeći prirodne materijale najvišeg kvaliteta i u visokim koncentracijama koji garantuju da miris ima dugotrajan efekat.
Specifikacija
Brend Montale
Pol Ženski
Baza (base note) Sandalovina
Srce (middle note) Amber, Biber crveni
Glava (top note) Klinčić, Tuberoza
Tip mirisa cvetni, orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Francuski niche parfemi Montale poznati su po svojoj ljubavi prema mirisima sa Orijenta i Arabije i svojoj očaravajućoj istoriji. Svaka boca kombinuje misterioznu atmosferu Istoka i strast svog tvorca i osnivača, Pjera Montalea. Montale je osnovao u Parizu 2003. godine Pierre Montale, za mnoge misteriozni dizajner parfema, koji je proveo neko vrijeme u Saudijskoj Arabiji, gdje je kreirao parfeme za plemiće, kraljeve i kraljice. Nakon povratka u Pariz, počeo je da stvara originalne mirise. Za svoje mirise uvijek bira prirodne materijale najvišeg kvaliteta, naročito rijetko drveće. Često sadrže i orlovo drvo, poznato kao oud. Često ih nazivaju i „tečno zlato“. Parfemi Montale brzo su postali čvrsti favoriti i dobili su pozitivne ocene i od kupaca i od kritičara parfema. Parfemi Montale vam nude priliku da krenete stazom koja na svakom ćošku nudi novo otkrice ili novu avanturu.
MON GOLD FLOWERS EDP 100ML Parfemska voda u spreju 100ml za zene Proizvođac:Montale Poreklo:Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX D.O.O. SKOJ-A 57, Podgorica Uvoz: avgust 2020. Godina proizvodnje 2020. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. . Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.