Roja Elixir Pour Femme - Ženski parfem

Roja Elixir Pour Femme - Ženski parfem

Roja A Goodnight Kiss - Ženski parfem

Roja A Goodnight Kiss - Ženski parfem

Roja 51 - Ženski parfem

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 455,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
RO33676
Kao sjajna kutija dragulja, vodeći butik Roja Parfums na 51 Burlington Arcade smešta se na jednoj od najpopularnijih adresa u Londonu, u londonskom Maifairu. Oživljavajući prestiž i ličnost ove nagrađivane prodavnice, 51 Parfem je miris gde ništa nije baš onako kako se čini. Sočna malina daje živu kontrastu cvetnoj gracioznosti ruža, jasmina i ljiljana, koju senzualna nota vanilije pravi baršunasto glatkom. Elegantan, ali sjajan, 51 je razigrana počast Burlington Arcade, gdje luksuz obiluje, i nije sve baš onako kako se čini kada jednom zavirite iza zavjese.
Specifikacija
Brend Roja
Pol Ženski
Baza (base note) Benzoin, Kašmir drvo, Cimet, Pačuli, Lišće ljubičice, Vanila
Srce (middle note) Gardenija, Jasmin drvo, Malina, Ruža, Ilang-Ilang, Tuberoza
Glava (top note) Bergamot
Tip mirisa orijentalni
Tip proizvoda Parfem
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Napravljen od strane britanskog parfimera Roja Dove, Roja Parfums nadaleko je prepoznata kao najluksuznija mirisna kuća na svijetu. Roja Dove je poznata po radu sa samo najkvalitetnijim materijalima; od Rose de Mai, Jasmine de Grasse i prirodnog ambergrisa, a sve koštaju znatno više od čistog zlata, preko ručno rađenih, kutija obloženih svilom i kristalno obloženih zatvarača od 24 karatnog zlata i svijeća sa uljima finog mirisa pomešanim sa najfinijim voskom mukotrpno izlivene rukom, sve se pravi bez kompromisa. Svaki miris proizveden je u Engleskoj, a Roja Parfums je pravi dokaz ljepote britanske parfimerije. Roja Dove je jednako poznata po svom kreativnom parfimerijskom stilu, pri čemu ga američki GK naziva "najvećim nosom na svijetu", a Newyork Times smatra "majstorom prilagođenim za miris". Kada je u pitanju luksuzni miris, zaista ne postoji baš ništa slično kao Roja Parfums.
RO 51 POUR FEMME PARFUM 50ml Parfem u spreju 50ml za žene Proizvođac:Roja Poreklo: Velika Britanija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jul 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi