Roja 51 Pour Femme Woman Essence de Parfum - Ženska parfemska voda

Roja 51 Pour Femme Woman Essence de Parfum - Ženska parfemska voda

Roja Elixir Pour Femme Essence de Parfum - Ženska parfemska voda

Roja Elixir Pour Femme Essence de Parfum - Ženska parfemska voda

Roja Elixir Supreme - Ženski sprej za kosu

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
RO50812
Roja Parfums pozdravljaju novi nivo luksuza u vašem svakodnevnom parfemskom ritualu. Vrhunska kolekcija parfema za kosu rezultat je trogodišnjeg rada, od kojih je svaki formulisan pažljivo odabranim sastojcima kako biste osigurali da poboljšate auru svog mirisa. Supreme Hair Mist dostupan je u pet legendarnih Roja Parfums kreacija: 51, Elixir, Enigma, Amber Aoud i Taif Aoud.
Specifikacija
Brend Roja
Pol Ženski
Baza (base note) Iris, Slez mošusni, Kedar drvo, Cimet, Mošus, Sandalovina, Lišće ljubičice, Vanila
Srce (middle note) Đurđevak, Geranijum, Francuski jasmin, Heliotrope, Majska ruža, Breskva, Malina, Ilang-Ilang, Ljubičica
Glava (top note) Bergamot
Tip mirisa orijentalni
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Napravljen od strane britanskog parfimera Roja Dove, Roja Parfums nadaleko je prepoznata kao najluksuznija mirisna kuća na svijetu. Roja Dove je poznata po radu sa samo najkvalitetnijim materijalima; od Rose de Mai, Jasmine de Grasse i prirodnog ambergrisa, a sve koštaju znatno više od čistog zlata, preko ručno rađenih, kutija obloženih svilom i kristalno obloženih zatvarača od 24 karatnog zlata i svijeća sa uljima finog mirisa pomešanim sa najfinijim voskom mukotrpno izlivene rukom, sve se pravi bez kompromisa. Svaki miris proizveden je u Engleskoj, a Roja Parfums je pravi dokaz ljepote britanske parfimerije. Roja Dove je jednako poznata po svom kreativnom parfimerijskom stilu, pri čemu ga američki GK naziva "najvećim nosom na svijetu", a Newyork Times smatra "majstorom prilagođenim za miris". Kada je u pitanju luksuzni miris, zaista ne postoji baš ništa slično kao Roja Parfums.
RO ELIXIR SUPREME 50ml HAIR MIST Parfem u spreju za kosu 50ml unisex Proizvođac:Roja Poreklo: Velika Britanija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.