Roja Scandal Pour Femme Woman Essence de Parfum - Ženska parfemska voda

Roja Scandal Pour Femme Woman Essence de Parfum - Ženska parfemska voda

Roja Reckless Pour Femme Woman Essence de Parfum - Ženska parfemska voda

Roja Reckless Pour Femme Woman Essence de Parfum - Ženska parfemska voda

Roja Risque Pour Femme Woman Essence de Parfum - Ženska parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 275,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
RO54807

Pomalo nevaljala, pomalo fina, Risqué je gospodarica zavedenih. Ono što se na prvi pogled čini kao lijepo vaspitana ljepotica, otkriva svoje pravo lice kada se rakopča. Svježe i slatko otvaranje ruže, kamilice i breskve prikazuju jednu prozračnu ličnost dok harmonija i chypre duh hrastove mahovine i kedrovine potvrđuju pristojnost. Ali, postoji nešto što se na prvi pogled ne vidi dok se njihova dugotrajna toplina miješa sa nepristojnom dozom kožnog labdanuma. Kao dugotrajni kontakt očima uz bljesak sugestije, Risqué je nestašna mala tajna koju treba nositi na koži. Od flerta do flagranta, niko nije siguran kada su ove zavodljive moći u pitanju.

Specifikacija
Brend Roja
Pol Ženski
Baza (base note) Kedar, Labdanum, Hrastova mahovina, Pačuli, Vetiver
Srce (middle note) Kamilica, Zumbul, Jasmin drvo, Majska ruža, Breskva, Ilang-Ilang
Glava (top note) Bergamot
Tip mirisa cipre, cvetni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Napravljen od strane britanskog parfimera Roja Dove, Roja Parfums nadaleko je prepoznata kao najluksuznija mirisna kuća na svijetu. Roja Dove je poznata po radu sa samo najkvalitetnijim materijalima; od Rose de Mai, Jasmine de Grasse i prirodnog ambergrisa, a sve koštaju znatno više od čistog zlata, preko ručno rađenih, kutija obloženih svilom i kristalno obloženih zatvarača od 24 karatnog zlata i svijeća sa uljima finog mirisa pomešanim sa najfinijim voskom mukotrpno izlivene rukom, sve se pravi bez kompromisa. Svaki miris proizveden je u Engleskoj, a Roja Parfums je pravi dokaz ljepote britanske parfimerije. Roja Dove je jednako poznata po svom kreativnom parfimerijskom stilu, pri čemu ga američki GK naziva "najvećim nosom na svijetu", a Newyork Times smatra "majstorom prilagođenim za miris". Kada je u pitanju luksuzni miris, zaista ne postoji baš ništa slično kao Roja Parfums.

RO RISQUE POUR FEMME PARFUM 100ml

Parfem u spreju 100ml za žene

Proizvođac:Roja

Porijeklo: Velika Britanija

Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO SKOJ-A 57, Podgorica

Uvoz: Jun 2021.

Godina proizvodnje: 2021.

Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja

Sastav: Oznacen na ambalazi

Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi