Roja Danger Pour Femme - Ženski parfem

Roja Danger Pour Femme - Ženski parfem

Roja Risque Pour Femme - Ženski parfem

Roja Risque Pour Femme - Ženski parfem

Roja Scandal Pour Femme - Ženski parfem

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 455,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
RO26631
Kad skandal pogodi, glave se okreću i tajne se razotkrivaju. Sve je izloženo dok se postavljaju barijere i testiraju ograničenja. Ili se sakrijete ili prihvatite. Nikada taj koji bježi od reflektora, Scandal se otvara trilogijom kremasto bijelih cvjetova koja okreće glavu. Duboko opojna tuberoza, gardenija i jasmin čine srce ove kreacije, dok topli šapat sandalovine, irisa i mošusa stvaraju mekan i senzualan krevet na koji će pozvati ove bijele latice. Ali budite upozoreni, jer kada nosite ovaj smeli buket, nemoguće je ne navesti druge na razgovor.
Specifikacija
Brend Roja
Pol Ženski
Baza (base note) Perunika, Mošus, Sandalovina
Srce (middle note) Đurđevak, Frezija, Gardenija, Jasmin drvo, Pomorandžin cvet, Ruža, Tuberoza
Glava (top note) Bergamot
Tip mirisa cvetni
Tip proizvoda Parfem
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Napravljen od strane britanskog parfimera Roja Dove, Roja Parfums nadaleko je prepoznata kao najluksuznija mirisna kuća na svijetu. Roja Dove je poznata po radu sa samo najkvalitetnijim materijalima; od Rose de Mai, Jasmine de Grasse i prirodnog ambergrisa, a sve koštaju znatno više od čistog zlata, preko ručno rađenih, kutija obloženih svilom i kristalno obloženih zatvarača od 24 karatnog zlata i svijeća sa uljima finog mirisa pomešanim sa najfinijim voskom mukotrpno izlivene rukom, sve se pravi bez kompromisa. Svaki miris proizveden je u Engleskoj, a Roja Parfums je pravi dokaz ljepote britanske parfimerije. Roja Dove je jednako poznata po svom kreativnom parfimerijskom stilu, pri čemu ga američki GK naziva "najvećim nosom na svijetu", a Newyork Times smatra "majstorom prilagođenim za miris". Kada je u pitanju luksuzni miris, zaista ne postoji baš ništa slično kao Roja Parfums.
RO SCANDAL POUR FEMME PARFUM 50ml Parfem u spreju 50ml za zene Proizvođac:Roja Poreklo: Velika Britanija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jul 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.