Etro Eos osveživač prostorija  - Uniseks osvježivač prostorija

Etro Eos osveživač prostorija - Uniseks osvježivač prostorija

Etro Galatea Reed Diffuser - Uniseks osvježivač prostorije

Etro Galatea Reed Diffuser - Uniseks osvježivač prostorije

Etro Afrodite osvježivač prostorija - Uniseks osvježivač prostorija

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 80,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
E61838
Na pragu počinje još jedan život i sprejevi za prostorije su idealni da promjene Vaš stav i da odmah učine da se osjećate kao kod kuće. Nekoliko prskanja po vazduhu, na zavesama ili po prekrivaču učiniće Vaš ambijent prijatnim i privlačnim. Zaslužujete bolji osjećaj i u svom automobilu, kancelariji i svuda gdje provodite vrijeme. Afrodite: simbol elegancije, koju karakteriše jasmin, otkriva cvjetno srce sviježih nota.
Specifikacija
Brend Etro
Pol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Etro je italijanska modna kuća i proizvođač tkanina, dodataka, kožne galanterije, odjeće i mirisa. Osnovao ga je 1968. godine Gimmo Etro, i još uvjek je porodični posao. Mirisi, boje, misli i Etro parfemi filtrirani su u slikovnici poput albuma s receptima. Nova ideja koja nas podsjeća da je baš kao što je kuvanje hrane bio prvi znak civilizacije, parfemi još jedan uzvišeni znak civilizacije, možda najmisteriozniji i najuzbudljiviji jer su neprolazni, efermerni, nevidljivi. Ovo još više intrigira i privlači u Etrovoj knjizi, jer podstiče naš pogled da pričamo o mirisu, mami oči da nam golicaju nosnice, koristeći boju da potakne želju za parfemom, spajajuci tekstove i slike, poigrava se s našom maštom.
ETRO AFRODITE 100 ml ROOM SPRAY Osveživač prostorija 100 ml unisex Proizvođač: Etro Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Septembar 2022. Rok trajanja od otvaranja označen na ambalaži Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.