Etro Galatea osveživač prostorija  - Uniseks osvježivač prostorija

Etro Galatea osvježivač prostorija - Uniseks osvježivač prostorija

Etro Afrodite osveživač prostorija  - Uniseks osvježivač prostorija

Etro Afrodite osvježivač prostorija - Uniseks osvježivač prostorija

Etro Eos osveživač prostorija - Uniseks osvježivač prostorija

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 80,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
E61842
Na pragu počinje još jedan život i sprejevi za prostorije su idealni da promjene Vaš stav i da odmah učine da se osjećate kao kod kuće. Nekoliko prskanja po vazduhu, na zavesama ili po prekrivaču učiniće Vaš ambijent prijatnim i privlačnim. Zaslužujete bolji osjećaj i u svom automobilu, kancelariji i svuda gdje provodite vrijeme. Eos: karakteriše ga nepogrešivo svjež i blistav miris grejpa.
Specifikacija
Brend Etro
Pol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Etro je italijanska modna kuća i proizvođač tkanina, dodataka, kožne galanterije, odjeće i mirisa. Osnovao ga je 1968. godine Gimmo Etro, i još uvjek je porodični posao. Mirisi, boje, misli i Etro parfemi filtrirani su u slikovnici poput albuma s receptima. Nova ideja koja nas podsjeća da je baš kao što je kuvanje hrane bio prvi znak civilizacije, parfemi još jedan uzvišeni znak civilizacije, možda najmisteriozniji i najuzbudljiviji jer su neprolazni, efermerni, nevidljivi. Ovo još više intrigira i privlači u Etrovoj knjizi, jer podstiče naš pogled da pričamo o mirisu, mami oči da nam golicaju nosnice, koristeći boju da potakne želju za parfemom, spajajuci tekstove i slike, poigrava se s našom maštom.
ETRO EOS 100 ml ROOM SPRAY Osveživač prostorija 100 ml unisex Proizvođač: Etro Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Januar 2022. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži