Etro Afrodite osveživač prostorija  - Uniseks osvježivač prostorija

Etro Afrodite osvježivač prostorija - Uniseks osvježivač prostorija

Etro Eos Reed Diffuser - Uniseks osvježivač prostorije

Etro Eos Reed Diffuser - Uniseks osvježivač prostorije

Etro Galatea Reed Diffuser - Uniseks osvježivač prostorije

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
E54081
Galatea - boginja mirnih mora. Ovaj miris za prostor od Etra je cvetan i svež, prepun cvetova tiare uzgajanih u tropskim i vetrovitim regijama Polinezije.
Specifikacija
Brend Etro
Pol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Etro je italijanska modna kuća i proizvođač tkanina, dodataka, kožne galanterije, odjeće i mirisa. Osnovao ga je 1968. godine Gimmo Etro, i još uvjek je porodični posao. Mirisi, boje, misli i Etro parfemi filtrirani su u slikovnici poput albuma s receptima. Nova ideja koja nas podsjeća da je baš kao što je kuvanje hrane bio prvi znak civilizacije, parfemi još jedan uzvišeni znak civilizacije, možda najmisteriozniji i najuzbudljiviji jer su neprolazni, efermerni, nevidljivi. Ovo još više intrigira i privlači u Etrovoj knjizi, jer podstiče naš pogled da pričamo o mirisu, mami oči da nam golicaju nosnice, koristeći boju da potakne želju za parfemom, spajajuci tekstove i slike, poigrava se s našom maštom.
ETRO GALATEA REED DIFFUSER 250ml ROOM REFRESHER Osveživač prostorija 250ml unisex Proizvođač: Etro Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Januar 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 18 meseci od otvaranja Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži