Etro Afrodite Reed Diffuser - Uniseks osvježivač prostorije

Etro Afrodite Reed Diffuser - Uniseks osvježivač prostorije

Etro Galatea Reed Diffuser - Uniseks osvježivač prostorije

Etro Galatea Reed Diffuser - Uniseks osvježivač prostorije

Etro Calipso Reed Diffuser - Uniseks osvježivač prostorije

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
E52963
Poseban praznični miris za prostor. Mirisna tečnost se čuva u posebnoj staklenoj boci sa Paisley motivom koji je stari simbol dizajna kašmira brenda Etro. Calipso snažno miriše na tamjan.
Specifikacija
Brend Etro
Pol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Etro je italijanska modna kuća i proizvođač tkanina, dodataka, kožne galanterije, odjeće i mirisa. Osnovao ga je 1968. godine Gimmo Etro, i još uvjek je porodični posao. Mirisi, boje, misli i Etro parfemi filtrirani su u slikovnici poput albuma s receptima. Nova ideja koja nas podsjeća da je baš kao što je kuvanje hrane bio prvi znak civilizacije, parfemi još jedan uzvišeni znak civilizacije, možda najmisteriozniji i najuzbudljiviji jer su neprolazni, efermerni, nevidljivi. Ovo još više intrigira i privlači u Etrovoj knjizi, jer podstiče naš pogled da pričamo o mirisu, mami oči da nam golicaju nosnice, koristeći boju da potakne želju za parfemom, spajajuci tekstove i slike, poigrava se s našom maštom.
ETRO CALIPSO REED DIFFUSER 500ml ROOM REFRESHER Osveživač prostorija 500ml uniseks Proizvođač: Etro Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO SKOJ-A 57, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 18 meseci od otvaranja Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži