Etro Eos Reed Diffuser - Uniseks osvježivač prostorije

Etro Eos Reed Diffuser - Uniseks osvježivač prostorije

Etro Calipso Reed Diffuser - Uniseks osvježivač prostorije

Etro Calipso Reed Diffuser - Uniseks osvježivač prostorije

Etro Circe Reed Diffuser - Uniseks osvježivač prostorije

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
E52964
Poseban praznični miris za prostor. Mirisna tečnost se čuva u posebnoj staklenoj boci sa Paisley motivom koji je stari simbol dizajna kašmira brenda Etro. Circe nudi nežan miris ruže i šafrana.
Specifikacija
Brend Etro
Pol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Etro je italijanska modna kuća i proizvođač tkanina, dodataka, kožne galanterije, odjeće i mirisa. Osnovao ga je 1968. godine Gimmo Etro, i još uvjek je porodični posao. Mirisi, boje, misli i Etro parfemi filtrirani su u slikovnici poput albuma s receptima. Nova ideja koja nas podsjeća da je baš kao što je kuvanje hrane bio prvi znak civilizacije, parfemi još jedan uzvišeni znak civilizacije, možda najmisteriozniji i najuzbudljiviji jer su neprolazni, efermerni, nevidljivi. Ovo još više intrigira i privlači u Etrovoj knjizi, jer podstiče naš pogled da pričamo o mirisu, mami oči da nam golicaju nosnice, koristeći boju da potakne želju za parfemom, spajajuci tekstove i slike, poigrava se s našom maštom.
ETRO CIRCE REED DIFFUSER 500ml ROOM REFRESHER Osveživač prostorija 500ml unisex Proizvođač: Etro Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jul 2021. Godina proizvodnje: 2021. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži