Etro Afrodite svijeća - Uniseks svijeća

Etro Afrodite svijeća - Uniseks svijeća

Etro Vicolo Fiori - Unisex parfemska svijeća

Etro Vicolo Fiori - Unisex parfemska svijeća

Etro Musk - Unisex parfemska svijeća

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
E38575
Ovaj miris vodi na putovanje kroz začaranu šumu okupanom sunčevom svetlošću i senkama, šumskim cvetovima i mahovinom. Ovde um može da počiva u sanjarenjima i u eteričnim vizijama dok telo uživa u kompletnom miru koji može biti prekinut samo pesmom prirode. Elegantan i konceptualan, ovo je istinski bezvremenski klasik.
Specifikacija
Brend Etro
Pol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Etro je italijanska modna kuća i proizvođač tkanina, dodataka, kožne galanterije, odjeće i mirisa. Osnovao ga je 1968. godine Gimmo Etro, i još uvjek je porodični posao. Mirisi, boje, misli i Etro parfemi filtrirani su u slikovnici poput albuma s receptima. Nova ideja koja nas podsjeća da je baš kao što je kuvanje hrane bio prvi znak civilizacije, parfemi još jedan uzvišeni znak civilizacije, možda najmisteriozniji i najuzbudljiviji jer su neprolazni, efermerni, nevidljivi. Ovo još više intrigira i privlači u Etrovoj knjizi, jer podstiče naš pogled da pričamo o mirisu, mami oči da nam golicaju nosnice, koristeći boju da potakne želju za parfemom, spajajuci tekstove i slike, poigrava se s našom maštom.
ETRO MUSK 160ml Unisex Candle Parfimisana sveća 160ml uniseks Proizvođač: Etro Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje 2021. Rok trajanja: 18 meseci od otvaranja Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži